autós ajándékok
Szolgáltatás

Melyek a legjobb autós ajándékok férfiaknak?

Az élménypláza oldalán többféle autós ajándék közül is válogathat. Ezek a különleges ajándékok tökéletesek egy-egy alkalomra, amikor tényleg valamilyen nem megszokott ajándékot szeretnénk adni szeretteinknek. A különféle autós élményeknél mindenhol megtalálhatjuk a leírást, amely. alapján már könnyedén el tudjuk dönteni, hogy a megtaláltuk-e a megfelelő ajándékot. A leírás mellett az időpontegyeztetés folyamata, a helyszín leírása és a részvételi információk is feltüntetésre kerülnek a weboldalon. Az Élménypláza mindent megtesz annak érdekében, hogy a vásárlók elégedetten távozzanak.

 

A BMW E46 AC Schnitzer Drift Versenyautó Vezetés Ajándék Oktatással különleges élmény lesz. Az élmény során egy drift versenyautó volánja mögé ülhetünk és ezt garantáltan senki sem fogja elfelejteni. Az érzés, amikor vezetjük ezt a szuper autót felülmúlhatatlan. A gázra lépve 260 lóerő passzírozza a vezetőt az ülésbe. A vezető adrenalin szintje az egekbe szökik és már indulhat is a verseny. A résztvevőket profi drift pilóta segíti és végig kapcsolatban vannak egymással. A driftelés közben a kéziféket nagyon sokszor kell majd használni, nem csak parkolásnál vehetjük hasznát.

Az izgalmas élmény vouchert előzetes időpontegyeztetés után lehet felhasználni. Az autók vezetése csak fixált időpontokban lehetséges. A versenypályán bójákat helyeznek el, hogy még izgalmasabb legyen a feladatok végrehajtása. A pálya drift valamint gyorsító szakaszokból áll. A gyakorláshoz mindenkinek 3000 négyzetméteres terület áll rendelkezésére.  Az újdonsült pilóták ezen a területen tanulhatják meg a drift rejtelmeit. A voucher 1 fő drift versenyautó vezetését tartalmazza a választott időintervallumban. A program során a felszerelést biztosítják, azaz bukósisakot mindenki kapni fog. A drift vezetés minimum B kategóriás jogosítvánnyal lehet kipróbálni.

 

Az élménypláza weboldalán természetesen számtalan más élményt is kínálnak, így idősebbeknek, hölgyeknek és gyerekeknek is ajándékozhatunk élményvouchert. Itt mindent megtalálunk, hiszen a szervezők számára fontos, hogy akár családok is kellemesen kikapcsolódjanak és a megajándékozottak kellemesen. kikapcsolódjanak. Szinte minden hónapban találhatunk új élményeket a kínálatban, hiszen a cég célja, hogy mindig az igényeknek megfelelő programcsomagokat állítsanak össze.

Vélemény, hozzászólás?