Szolgáltatás

Engedje be a tavaszt! – ágyneműk, hálószobai kiegészítők, pizsamák

A hideg, fagyos napokon is érdemes kicsit előre gondolkodni, és tavaszi mintákban gondolkodni, a lakás kiegészítőinek tekintetében is! A Tchibo webáruház heti ajánlatában vidám, virágos mintázatú ágyneműhuzatok és otthoni szettek, pizsamák közül válogathatunk, amelyekhez rengeteg kedves kiegészítőt – kulcstartókat, krétatáblát, vagy akár dizájn rádiót – is beszerezhetünk, hogy a lakás hangulatát is felkészítsük a kellemesebb, enyhébb napokra!

      

Romantikus és kényelmes: A kétoldalas renforcé ágynemű pároknak kifejezetten azoknak készült, akik nem egyedül térnek nyugovóra, így a Mr. Right és a Mrs. Always Right feliratú párnahuzat is megtalálja majd a gazdáját otthon! A különösen puha, könnyű és sima ágyneműhuzat emellett egyik oldalán egyszínű, a másikon pedig szívek találhatók rajta. A 4 részes, biopamutból készült szetten a gyors fel- és lehúzást segítendő cipzárakat találunk, hogy ne kelljen sokat bajlódnunk, csak élvezhessük a pihentető éjszakát!

A kétoldalas renforcé ágynemű a pároknak készült verzióval azonos anyagból készült, azonban ez a szett két- és egyszemélyes változatban is megvásárolható a kínálatban. A biopamutból készült, hömérsékletkiegyenlítő és nedvszívó anyagú huzat egyik oldala kék-fehér csíkos, míg másik oldalán fehér alapon kék virágminta gondoskodik a kellemes tavaszváró hangulatról! Mindemellett ennél a szettnél is bedolgozott cipzárak biztosítják a praktikumot!

A kék csíkos minta köszön vissza a mikroszálas krepp ágyneműn is, ami szintén megtalálható egy- és kétszemélyes verzióban is a kínálatban, azonban az eddigi szettekkel ellentétben ennek mindkét oldalán ugyanaz a különböző vastagságú kék és fehér csíkokat váltogató mintát  találjuk. A kellemesen puha és könnyű szett kifejezetten gyorsan szárad és a vasalásával sem kell bajlódnunk – ahogy gombokkal sem, hiszen ezek a huzatok is cipzárasak!

A kékes színvilág mellett színesebb szetteket is találunk a kínálatban, például a virágos renforcé ágyneműt, amelynek finom, sűrű szövésű anyagán fehér alapon hatalmas rózsaszín virágok találhatók, akvarell jellegű nyomott mintaként! A biopamutból készült, hőmérsékletkiegyenlítő és nedvszívó szett egy-és kétszemélyes verzióban is kapható, természetesen mindkét esetben cipzáras megoldással a könnyű fel és lehúzás érdekében.

Hasonló színvilágú a kétoldalas jersey ágynemű is, amelynek egyik oldala egyszerű, piros-fehér kockás, másik pedig fehér alapon apró pirosas-rózsaszínes virágokkal nyomott. A rugalmas, kötött termék tapintása puha és lágy, emellett vasalást sem igényel – ez, valamint a cipzáras megoldás különösen praktikussá teszik a szettet, amely természetesen egy- és kétszemélyes verzióban is megtalálható a kínálatban!

A fehér alapon apróbb, elszórtabb mintákat tartalmazó kétoldalas perkál ágynemű letisztultabb, egyszerűbb hatást kelt, miközben a két oldalán található eltérő minta miatt mégis változatos! Egyik oldalán nagyobb és apróbb virágok váltakoznak, másik oldalán pedig csak az apró virágok díszítik, mindkét esetben akvarell jellegű nyomott mintaként! A biopamutból készült huzat finom, sűrű szövésű anyaga igazán puha és sima, emellett hőmérsékletkiegyenlítő és nedvszívó is, így az egy- és kétszemélyes verzióban is kapható, cipzáras szett nem csak szép, hanem igazán praktikus és kényelmes is!

A különféle ágyneműk mellett rengeteg különféle lepedőt is találunk a kínálatban, például a gumis perkál lepedőt, ami szimpla és dupla verzióban is elérhető, és fehér alapon apró virágok díszítik. A tiszta pamutból készült finom, sűrű szövésű anyag fej és lábrésze gumírozott, így nagyon könnyen felhúzható, és tökéletesen simul majd a matracokra a legteljesebb kényelem érdekében.

A multifunkcionális takaró szintén a hálószoba dísze lehet – de emellett egy sor más helyen is felhasználhatjuk a fehér alapon nagy virágokkal mintázott darabot! Asztalterítőként, kanapé- vagy fotelterítőként is tökéletesen megállja a helyét, így akár a nappaliban, vagy a kertben is új színt hozhatunk vele a mindennapokba! A biopamutból készült, finom szövésű, sűrű anyag igazán puha, amihez mindig örömmel simulunk majd, bármilyen funkciót töltsön is be éppen.

Az ágyneműhuzatok természetesen csak egy elemét képezik a pihentető, nyugodt alvásnak, a megfelelő hálóruha pedig legalább ilyen fontos! A mintás női pizsama épp úgy a tavaszi hangulatot csempészi majd a hálószobába, mint a vidám huzatok, hiszen rózsaszín felsőrészéhez fehér alapon akvarell virágmintás nadrág társul. A felső hosszú ujjú, elöl V-alakú nyakkivágással és masnival, a nadrág pedig rugalmas derékrésszel és mutatós gomboláspánttal készült. A biopamutot is tartalmazó szett bőrbarát anyaga révén kellemes pihenésről gondoskodik, miközben igazán csinos is lesz a viselője! Még több pizsama itt!

Az otthoni kényelem talán legalapvetőbb eleme egy igazán jó házicipő, ami szükség esetén melegen tart, puha és kellemes viselet. A kínálatban található szürke házicipő épp ilyen: felsőrésze puha, kevert pamutanyagból készült, steppelt rombuszmintával és mutatós masnival a nyílásnál. A fedőtalpa puhán párnázott, valamint plüssbéléssel készült, járótalpa pedig enyhén profilozott, így dekoratív, mégis kényelmes kiegészítője lesz majd az otthoni összeállításoknak!

Vélemény, hozzászólás?