Black Friday
Szolgáltatás

Tesco akciók és Alza Black Friday a Kuplio oldalon

Elérkezett a várva várt pillanat és bárki számára elérhetők a különféle kuponok, hála a Kuplionak. Az oldalra belépve nagyon sok kupont és akciós lehetőséget találhatunk. Az oldal mindazok számára fontos információt nyújt, akik kedvelik az akciókat és szeretnének spórolni a mindennapi bevásárlások során. A kedvezménykódok, az akciók és az akciós szórólapok  között is termékkategóriákra bontva keresgélhetünk. A weboldal felső részén egy egyszerű. kereső is található, itt termékre vagy áruházra tudunk keresést indítani. Nem szükséges végignézni az összes kedvezményt, hiszen nagyon egyszerűen szűrhetjük a keresési feltételeket. Pár kattintással azonnal megtudhatjuk, hogy az adott terméket éppen hol akciózzák vagy biztosítanak hozzá kupont. A Kuplio a kiemelt kedvezményekről értesítést is küld azoknak a vásárlóknak, akik regisztráltak az oldalon és feliratkoztak a hírlevélre. Ez egy olyan opció, amit nem érdemes kihagyni. A Bejelentkezés fülre kattintva kitölthetjük az űrlapot. Email címet, születési évet, lakcímet és jelszót szükséges megadni, hogy a regisztráció elkészüljön. A Tesco akciók és az Alza Black Friday akciók az év során bármikor megtekinthetők és ha regisztrálunk az oldalon akkor a különleges akciókról is időben értesülünk. A Kuplio segítségével végre elérkezett az a pillanat, amikor nem fogunk lemaradni egy akcióról sem.

 

Tesco akciók

A Tesco szórólapok és hírlevelek segítségével első kézből értesülhetünk a Tesco akciók során meghirdetett termékkínálatról. A Tesco akciós újságjai hétről-hétre tartalmazzák az éppen aktuális termékkínálatot és kedvezményeket. Friss élelmiszerekről, tartósított termékekről, fagyasztott élelmiszerekről, pékárukról, italokról, kozmetikumokról, babaholmikról, tisztítószerekről, állateledelekről, különféle háztartási kiegészítőkről kaphatunk hasznos információkat. Közeledik a Húsvét, így egyre többen kacsintgatnak a bevásárlás felé. Fontos, hogy az ünnepekre már ne maradjon semmi tennivaló, ezért most nézzük meg a húsvéti Tesco akciók kínálatát.

Tesco kuponok

A Kuplio oldalán azon kivül, hogy mindig értesülhetünk a legújabb Tesco akciók lehetőségéről még kuponokat is találhatunk. Kuponvadászatra fel, hiszen nyakunkon a Húsvét.Most érdemes a Tesco webshopból rendelni, hiszen a kedvezmények fantasztikusak. Egyes élelmiszerekre akár 42%-os kedvezményt is kaphatunk. A Kuplio oldaláról nagyon gyorsan letölthetjük a nekünk. kedvező kupont és a kuponkódot már használhatjuk is a következő bevásárlásunk alkalmával. Fontos tudni, hogy ezeket a kuponokat kizárólag a webáruházban lehet érvényesíteni. További segítség, hogy az oldalon ár szerint növekvő sorrendbe tehetjük az élelmiszereket így elsőre ráakadhatunk azokra a termékekre, amelyek igazán kedvezményes áron vásárolhatók meg. Húsvéti kuponok, a szépségápolási kuponok és olyan kuponok isletölthetők, amelyek a vásárlás végösszegéből adnak egyszeri kedvezményt. A húsvéti akciót egészen április 30-ig ki lehet használni, de igyekezzünk nehogy lemaradjunk erről a lehetőségről.

 

Alza Black Friday a Kuplio oldalán

Az Alza webáruházban elektronikai termékeket, játékokat, különféle parfümöket, órákat, szabadidős termékeket, sport termékeket, hobbi termékeket lehet megvásárolni. A Kuplio oldalán kedvezményes kuponok várják az érdeklődőket. A webáruházban több, mint 90 000 termék várja a vásárlókat. Televíziókra, laptopokra, mobiltelefonokra, ingyenes házhozszállításra is letölthetjük az éppen aktuális kuponokat. Most érdemes 12 500 Forint felett vásárolni az Alza webáruházban, hiszen ingyenes kiszállítási kupont érvényesíthetünk. Az Alza Black Friday időszakában érdemes gyakran visszalátogatni a Kuplio oldalára, hogy a legjobb kedvezményekre csapjunk le.  A Kuplio oldalán a kedvezmények hetét is megtekinthetjük az Alza webáruházában. A kedvezmények hetében egy vagy kettő termékkategóriára kínálnak kedvezményeket. A kedvezményeket minden esetben az eredeti árból vonják le.  A Kedvezmények Tornádó akció keretein belül laptopok, mobiltelefonok, háztartási készülékek és játékok jóval alacsonyabb áron kaphatók. Most érdemes beszerezni a húsvéti ajándékokat. A sárga címkével ellátott termékek mindegyike leértékelés alá esett, így ezeket érdemes áttekinteni. Az Alza természetesen egész évben tartja különféle akciós heteit, így a Kuplio oldalán mindig első kézből értesülhetünk a kuponokról, kedvezményekről.

Vélemény, hozzászólás?