Álláshirdetések Debrecen
Szolgáltatás

Álláshirdetések Debrecen és a facebook

A facebook világát éljük, ez nem is vitatott, bármit szeretnénk megtudni, vásárolni, utazás után nézni azt mind megtehetjük a közösségi média segítségével. Mivel nagyon sok személy van regisztrálva van a facebookon ezért nagy valószínűséggel sok az álláskereső is közöttük. Mondanunk sem kell, hogy már olyan oldalak, csoportok is alakultak, amelyek kifejezetten az állásajánlatokat, álláshirdetéseket reklámozzák.

Az egyik legismertebb talán a Szárnyas Fejvadász, de találhatsz speciális állásokra vonatkozók oldalakat, csoportokat is. Ezt kihasználva a facebook megalkotói újabban létrehoztak egy álláskereső funkciót is, amely segítségével minél több állásajánlathoz tudunk hozzá férni. Ez gyakorlatilag úgy működik, mint a „market place”. Így például, ha az álláshirdetések Debrecen városban vagy környékén érdekelnek, akkor kereső funkciói között be tudod állítani a helyet és azt is, hogy milyen típusú álláslehetőségek érdekelnek. E mellett egyre több cég felismerte, hogy álláshirdetések Debrecen területén vagy más településeken legyen meghirdetve, több potenciális érdeklődőt ér el, ha a közösségi hálón is megjelentetik.

Egy rövid kis videó, vagy egy hangulatos kép az álláshirdetés mellé csatolva sokkal figyelemfelkeltőbb, és sokkal többen tekintik meg. A közzététel lényeges lépése az álláshirdetések Debreceni cégek esetében is pont úgy érvényes, mint más székelyű cégek esetében, amelyek facebookon hirdetnek. Ez a lényeges lépés nem más, mint az osztható funkció beállítása, tehát azok, akik találkoznak a hirdetésünkkel, azok megoszthatják s saját üzenő falukon, vagy különböző csoportokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük