Szolgáltatás

Samsung hőszivattyú

A Samsung gyártót nem kell bemutatnunk senkinek. A dél-koreai gyártó már 1947 óta gyártja termékeit, melyek egyet jelentenek a minőséggel és a hosszú élettartammal. Ezek alapján tehát már megéri Samsung hőszivattyút választani. Ismerjük meg a termék egyéb előnyeit.

A hőszivattyúk egyre elterjedtebbek a hazai fűtés piacon is. Mivel nem használnak fosszilis tüzelőanyagot a megfelelő hőmérséklet eléréséhez, nincs káros anyag kibocsájtásuk. Nincs ez másképp a Samsung hőszivattyúk esetében sem.  A szükséges hőt a külső környezetből nyerik, legyen az levegő, víz vagy a talaj melege. A készülék cseppfolyás hűtőközege felveszi a kinti hőt, majd egy másik hőcserélőn keresztül ezt a hőt adja át a lakás fűtésrendszerének. Első olvasásra bonyolultnak tűnik, azonban ez csak egyszerű fizika. Ehhez a folyamathoz csak áramra van szükség, hogy a fűtési kört üzemeltessük. Ha ezt meg tudjuk oldani napelemek használatával, a legkörnyezetbarátabb módon biztosítottuk otthonunk melegét.

A Samsung hőszivattyúi megfelelő választást jelentenek azok számára, akik egy okos otthon kiépítésén fáradoznak. A beépített invereterek segítik a hatékonyság növelését. Így állandó és megfelelő hőmérséklet lesz otthonunkban. A cég külön applikációt fejlesztett ki, aminek segítségével távolról is szabályozhatjuk a folyamatokat. Ez lehetővé teszi azt is, hogy mondjuk a munkából elindulva parancsot adhassunk a rendszernek és mire hazaérünk, egy meleg otthon vár ránk. Ezt a precíz hőszabályozás teszi lehetővé.

Nagy előnyt jelent, hogy a Samsung hőszivattyú szinte bármilyen fűtési rendszerhez integrálható. Legyen szó új építésű ingatlanról vagy felújítottról, új vagy már korábban kiépített fűtési rendszerről. Mivel a hőszivattyúk alacsonyabb hőmérsékletűre melegítik a fűtővizet, mint a hagyományos fűtési módok, ezért javasolt nagy hőleadó felülettek rendelkező rendszerrel kombinálni. Úgy, mint a padló vagy falfűtés. Bizonyos paraméterek mellett a radiátoros fűtéshez is megfelelő lehet.

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy aki a hatékonyság és környezettudatosság mellett teszik le voksukat, azoknak a Samsung hőszivattyúk kiváló választást jelenthetnek. A Samsung kényelmes, megbízható, minőségi termékeket gyárt, amelyek tartósak üzemeltetésük pedig költséghatékony.

Felkeltettük érdeklődését? Várjuk hívását! Rendelje meg Samsung hőszivattyúját még ma!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük