pillér zsalu
Építkezés

Pillér zsalu egyedi kiképzésben

Építkezés során gyakran kell szembenézni olyan egyedi kihívásokkal, amikre olykor nem vagyunk előre felkészülve. Szerencsére nincs probléma a szükséges felszerelések utólagos beszerzésével és alkalmazásával, csak tudni kell, merre érdemes keresni ezeket. A pillér zsalu remekül megfelel egyedi tartóelemek kiképzésére. Ezt a munkát nem lehet akármilyen formában elvégezni, hiszen ellengethetetlen a magas minőség, ami nagy stabilitást és stílusos külsőt biztosít.

Amíg régen erre a célra még deszkából összetákolt héjszerkezetet használtak, addig manapság már a legtöbb pillér zsalu olyan módon és anyagokból készül, ami alkalmas látszóbeton készítésére. A frissen öntött beton nagy nyomásának kitett rendszerek stabilitást nyújtanak és eltávolításukat követően a végeredmény már megfelel az elvárásoknak. A számos típus között említésre méltó a RAPID pillér zsalu, ami úgy illeszthető össze, hogy a csavar elemek lenyomata biztosan nem látszik meg a végeredményen. Egy rendkívül komplex eszközrendszer, ami alkalmas 8-10 m-ig, 30 cm-es raszterben több elemmagassággal a tartószerkezetek kiképzésére.

A zsaluhéjon túl még magába foglalja a munka-, illetve betonozó állványt, valamint feljáróval van kiegészítve létra formájában, amivel fel lehet menni a tetejére. Természetesen ez a pillér zsalu nem az egyetlen, amivel dolgozni lehet. A peri.hu weboldalon közelebbről megismerhetők a további típusok, amik mind kimagasló eredménnyel vethetők be a cél érdekében. A pillérek létrehozása még sosem volt ennyire egyszerű feladat, amihez csak az alkalmas zsaluzatra van szükség.

Vélemény, hozzászólás?