Szolgáltatás

Pánt nélküli nagyméretű melltartó

Nőként tudjuk, hogy a kivágott ruhák általában többet mutatnak a felsőtestből, éppen ezért is okozhat problémát a melltartó.

Nem túl szép látvány, ha a pántok előbukkannak a váll- vagy hátvillantós darabokból, ennek a kellemetlen helyzetnek az elkerülésére a megoldás lehet a pánt nélküli fehérnemű. Talán összes melltartó modell közül a pánt nélküli nagyméretű melltartó megtervezése jelentette a legnagyobb kihívást a tervezők számára. Már maga a tény, hogy a melltartó úgy legyen kialakítva, hogy pánt nélkül is megfelelő tartást biztosítson a mellek számára igencsak nehéz feladatnak bizonyult, és akkor ne beszéljünk a nagyméretű modellekről.

Ahhoz, hogy a pánt nélküli nagyméretű melltartó a megfelelő tartást tudja adni a gyártóknak a merevítőre, az anyag rugalmasságára, és az alsó pánt kialakítására kellett összpontosítaniuk. A legjobb pánt nélküli melltartóknak széles vízszintes pántjaik vannak, oldalt is van bennük erősítés, a merevítőik mélyen helyezkednek el, és a belső széleiken szilikoncsíkok vannak a tapadás érdekében.

Lényegében minden lehetőség ki van használni, ahhoz, hogy a pánt nélküli nagyméretű melltartó megállja a helyét. Bármennyire is profin vannak megszerkesztve ezek a melltartók a viselőjük szinte mindig fogja tapasztalni azt az érzést, amikor időről – időre meg kell igazitani, azaz feljebb kell húzni a melltartót, nehogy lecsússzon. A pánt nélküli nagyméretű melltartók viselőjére sokkal inkább jellemző ez az örökös igazítási kényszer, mivel sokkal nagyobb kockázatot jelent, hogy a nagy keblekről lecsúszik még a legjobban kialakított modell is.

Vélemény, hozzászólás?