cimkenyomtatas
Szolgáltatás

Végezhető professzionális módon az etikett címkenyomtatás

A kis dolgok gyakran nagy jelentőséggel bírnak, ami kimondottan igaz adott szakmákra. A raktározást, de az értékesítést is megkönnyíti az etikett címkenyomtatás. Az apró méretű matricákon többnyire olyan lényegi információk kapnak helyet, amik semmilyen helyzetben sem mellőzhetők. A szállítmányozásban, de az értékesítésben meghatározó jelentőségük van a pontos információknak, amik például műszaki adatokra, gyártási és lejárati dátumokra vonatkoznak. A matricákon vonalkódok, reklámszövegek, termékismertetők ugyanúgy szerepelhetnek. Az etikett címkenyomtatás éppen ezért a kereskedelem egy sarokköve, amit nem lehet félvállról venni.

Ehhez pedig precíz eszközre lesz szükség.

Etikett címkenyomtatás kiváló berendezésekkel

Amennyiben jól döntünk, akkor nem kell kompromisszumot kötnünk az olyan tényezők között, mint a mennyiség és a minőség. Érdemes azonban még a nyomtató rendszerek megrendelése előtt alaposan körülnézni a kínálat között, valamint elmerülni a műszaki paraméterek útvesztőjében. A költségek is döntőek lehetnek, de leginkább az legyen a mérvadó, hogy mire kívánjuk használni a berendezést.

Az etikett címkenyomtatás történhet papírra, de ugyanúgy műanyagra és szövetre egyaránt. A direkt termál rendszerek csak papírral tudnak dolgozni és mindezt egyetlen árnyalatban teszik, míg a termál transzfer és színes tintasugaras eljárások már több szabadságot kínálnak. Bár ezen utóbbiak költségei nagyobbak, a befektetett anyagiak megtérülnek. Az etikett címkenyomtatás terén a méret, a sebesség szintén döntő. Csak körültekintően tehát, amikor választunk, és bármilyen kétségünk merülne fel, kérjük szakemberek segítségét. A webmaxx.hu oldalon megtaláljuk, amit keresünk.

Vélemény, hozzászólás?