zingo
Webáruház

A Zingo a gyerekzsúrok sztárja

Gondolta volna, hogy létezik olyan társasjáték, ami már a 2-3 éves korú gyermekek figyelmét is képes lekötni? A Zingo díjnyertes képpárosító játék, a szülői vélemények szerint, pontosan ebbe a kategóriába tartozik, bár a gyártó leginkább a 4–9 éves korosztálynak ajánlja. A játék lényege, hogy a résztvevők minél hamarább társítsák az egyedi kivitelezésű lapokon látható és a saját kartontáblájukon is megtalálható képeket: a cicát, a kutyát, a tortát és a többi kedves illusztrációt.

Aki az azonosságot észrevette, annak hangosan ki is kell mondania a szóban forgó állat vagy tárgy nevét. Ezen egyszerű szabályok révén, egyszerre fejleszti a megfigyelőképességet, az összpontosítást és a kommunikációs készséget. A nyertes az lesz, akinek a leghamarabb sikerül megtöltenie a tábláját. A Zingo pörgős játékmenete végig izgalomban tartja a kicsiket, így biztosan egyetlen parti sem marad befejezetlenül. Ahogy a legtöbb társasjáték, a Zingo is kiváló eszköz a szocializációs készségek fejlesztésére, hiszen arra is megtanítja a kicsiket, hogy figyeljenek a társaikra és ne csak a győzelmet, hanem az esetleges vereséget is tudják elfogadni. A játékmester szerepét betöltő felnőtteknek külön kihívást jelenthet kiválasztani, hogy ki kezelje a csomaghoz tartozó lapka adagolóját, erre a feladatra ugyanis nagy valószínűséggel a csapat minden tagja lelkesen pályázik.

A legszerencsésebb döntés talán az első körben kiszámolni, hogy ki mozgassa előre-hátra a kis kártyalapokat kibocsájtó szerkezetet, a továbbiakban pedig ez a megtiszteltetés a nyertesé lehet. Ez persze csak egy megoldás a sokból és a legfontosabb az, hogy előbb-utóbb mindenki sorra kerüljön. A virtuális áruházban 72 új lapkát és 6 kétoldalas kartontáblát tartalmazó Boost-kiegészítővel is megrendelhető a Zingo Bingo társasjáték. A webüzlet honlapján sok más családbarát terméket is találunk, amelyek szórakoztatva fejlesztik a kicsik készségeit, képességeit, ráadásul a szülők is garantáltan élvezni fognak. A nevetés, a szórakozás és a minőségi idő biztosan adott lesz!

Vélemény, hozzászólás?