Webáruház

Utazás kutyával? Egyre több lehetőséged van rá.

Felgyorsult életünk részévé vált a mindennapi utazás. Azonban a napi otthon-munkahely-otthon mókuskerék mellet sokunk életében megjelent a kutyatartás és ezáltal a kutyás utazása is. Járjunk akár kerékpárral, akár autóval kirándulni, előbb-utóbb felmerül minden gazdiban, hogy magával vigye kutyáját. Ilyenkor jönnek a kérdések: Hogy fogunk utazni? Biztonságon ez a kutya számára? Autós vagy kerékpáros utazásra jön velünk kutyánk? Lehet, hogy egyszer még úgy hozza az élet, hogy légitársaságok által elfogadott kutya szállító boxra is szükségünk lesz? Nézzük, valójában milyen kérdésekkel kell szembesülnünk kutya szállítás, utazás kutyával témában..

Autóban szinte minden kutya utazik. Ez jelenti a leggyakoribb kihívást a kutya szállítók világában. Akár kirándulás, akár állatorvos, sokszor célszerű autóban utaztatni a kutyánkat. Az autó népszerű szállító eszköz a gazdik számára.

Ezen felül érdemes áttekinteni minden helyzetet, amikor autós, kerékpáros vagy repülős kutya szállítás felmerülhet bennünk az utazási szokásaink miatt.

Balaton kerülést tervezel kerékpárral vagy a környéken szállítanád a család kedvenc kutyáját biciklivel? Biciklis kutyaszállítók, kerékpáros megoldások sokaságából választhatsz, köszönhetően a felelős állattatás növekedésének.

Ha kicsit extrémebb életet élsz, vagy nagyobb távolságot utazol kutyával, akkor mindenképp figyelj arra, hogy olyan kutya szállító box legyen a választásod, amit a légitársaságok is elfogadnak. Felméréseink szerinte az ilyen, repülőre felvihető, légitársaság által is jóváhagyott kutya szállító box nem drágább, mint hagyományos, kizárólag autóban használható alternatívája. Ezért érdemes akkor is IATA kutya szállítót venni, ha autóban fogod használni.

Vélemény, hozzászólás?