dht hajhullás kezelése
Webáruház

Nem lehetetlen a DHT hajhullás kezelése

Az androgén hajhullás forrásai a fejtetőn és a halántékon lévő hajtüszők, ahol olyan receptorok helyezkednek el, amelyek érzékenyen reagálnak a túlzott mennyiségű DHT hormonra. A hajhagymák ilyenkor nem tudnak a megfelelően működni és indokolttá válhat a DHT hajhullás kezelése. Tökéletesen hatékony megoldást egyelőre nem talált a tudomány, a gyógyszeres kúrák pedig számos mellékhatást rejtenek magukban. Indokolt a kérdés, hogy van-e a DHT hajhullás kezelése kapcsán olyan alternatíva, amivel eredményesen léphetünk fel a kopaszodás ellen?

A válasz a megfelelő táplálásban keresendő, mivel a hajhagymák a bőrben található hajszálerekből vonják ki a fenntartásukhoz szükséges tápanyagokat, ezáltal a DHT hajhullás kezelése során olyan készítményt érdemes alkalmaznunk, ami tartalmazza a hajnövekedés terén elengedhetetlen vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat és makroelemeket. A VARGA hajhullás elleni cseppek évszázadok óta alkalmazott gyógynövényeket hívnak segítségül. A tiszta alkoholos kivonat mellőzi az adalékanyagok használatát, így a DHT hajhullás kezelése mellékhatások nélkül valósulhat meg. Naponta két alkalommal a fejbőrbe dörzsölve már 6-8 héten belül enyhül a hajhullás, a hajszálak pedig megerősödnek a fejbőr regenerációja révén.

A kopaszodás okai férfiak esetében

A haj ritkulását komplex tényezők váltják ki, ilyen például a tápanyaghiány vagy a túlzott mértékű stressz. A kopaszodás okai azonban az esetek legnagyobb részében az örökölt hajlamban gyökereznek és a hormonális folyamatok eredményeként jönnek létre. A férfiak többsége érthető módon nehezen viseli ezt a fajta veszteséget, hiszen úgy érzik, hogy a vonzó megjelenésüket veszítik el. A DHT hormon az érintetteknél meggyengíti a hajtüszők működését, a hajhagymák tápanyagfelvétele ezáltal jelentősen romlani kezd és ebből eredeztethetőek a kellemetlen kopaszodás okai. A haj ritkulásának mértéke eltérően mutatkozhat meg. Akad olyan, aki már a harmincas évei elején találkozik a jelenséggel, míg másoknál egy évtized alatt megvalósuló folyamatról van szó.

A hajtüszők érzékenysége és a termelődő hormonok mennyisége is egyénenként jelentősen eltérő lehet, hiszen a kopaszodás okai az örökölt genetikai tényezőkkel vándorolnak át generációról generációra. Sokáig úgy hitték, hogy a hajvesztés ellen a drága műtéti beavatkozáson kívül nincs megoldás és a kopaszodás okai révén a folyamat nem befolyásolható. Az utóbbi évek kutatásai azonban arra vezettek, hogy a még élő hajhagymák jelentősen megerősödhetnek a VARGA cseppek segítségével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük