Webáruház

A legjobb pólók egy helyen

Szerintem azzal ti is így vagytok, hogy vannak olyan időszakok az életünkben, amikor úgy érezzük, mintha a fáradtság sose múlna el. Nos, én sajnos pont ebben az időszakban vagyok most… Minden reggel úgy ébredek, mintha a pihenési időm alig pár óra lett volna. Pedig igyekszem eleget pihenni, de valahogy mégsem érzem magam igazán frissnek. Az egész napos energiahiány és a folyamatos aluszékonyság elég frusztráló tud lenni, és igazán nem könnyíti meg a dolgomat. Persze, nem vagyok az a típus, aki rögtön a legrosszabbra gondol, de az embernek néha azért megfordul a fejében, hogy vajon nem áll-e valami betegség a háttérben. Olykor elég nehezen tudom ellátni a mindennapi teendőket, és a koncentrációm sem a régi. Na meg persze ott vannak a testi tünetek is, mint például a gyakori fejfájás (miközben korábban sosem voltam fejfájós), általános gyengeségérzés, röpke fájdalom itt-ott. De nem akarom egyből a vészharangot kongatni. Tudom, hogy sok minden lehet a fáradtság oka, de az egészség nagyon fontos, és a testünk által küldött jelzéseket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Szóval most az a terv, hogy egy kicsit jobban odafigyelek magamra. Lehet, hogy az elmúlt év nagy hajtása is benne van a dologban…

De most evezzünk vidámabb vizekre, amondó vagyok! Ugyanis egy szuper dolgot szeretnék megosztani, ami talán az olvasóim számára is izgalmas lehet. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az én egyik nagy szerelmem a pólónyomtatás, imádom az egyedi, vicces grafikákkal ellátott pólókat, amik nem egy fast fashion boltból jöttek ki, hanem a lolmarkt.hu-ról. Ha még nem hallottál róluk, akkor érdemes lecsekkolni a weboldalukat. Egyébként országszerte 12 üzletben vannak jelen szerteszéjjel, úgyhogy akár az is lehet, hogy a közeledben épp lapul egy fizikai boltjuk, és személyesen is tudsz vetni egy pillantást a kollekciójukra. Ha a személyre szabott pólónyomtatás érdekel, és nem a már meglévő minták közül válogatnál, akkor ötleteddel meg is keresheted őket, és ahogyan csak tudják, megvalósítják számodra az elképzelésedet. Jól hangzik, ugye? Én ajándékoztam már ballagásra és nagy horgászat fannak is pólót a lolmarkttól, és mindkét esetben nagy volt az öröm. Azért is jutott eszembe most megint ez a cég, mert lassan apukámnak kéne valamit szerezni az 50. szülinapjára, aztán még nem igazán van elképzelésem. A póló mellé kap mást is, de egy vicces felsőt mindenképpen szeretnék adni neki! Sőt, még a gamer tesómnak is elgondolkodtam egy pulcsin, de azon még ráérek agyalni, vagy akár egyedit tervezni, az ő szülinapja ugyanis még később lesz. Érdemes azért a pólónyomtatással időben elkezdeni foglalkozni, főleg, ha egyedi terv alapján készül, ugyanis annak is kell idő, amíg véglegesedik a minta, aztán pedig első körben nem teljesen biztos, hogy a jó méretet rendeljük, szóval csak ésszel, felkészülten! A lolmarkt team egyébként nagyon türelmes és jó fej, na és persze szuper dealjeik vannak. Már csak azért is érdemes rákeresni a térképen, hogy van-e a közelben üzletük, mert a boltokban mindig ingyenesen veheted át az online rendelésed, ráadásul ott a méretet is le tudod ellenőrizni – de akkor sincs nagy baj, ha online rendeltél és nem passzol a póló vagy pulcsi, ugyanis a lolmarkt ingyenes méretcserét biztosít!

Ha te is élnél ezzel a szuper lehetőséggel, akkor csak biztatni tudlak, sőt, azért is szerettem volna mesélni a lolmarktról, mert szerintem nagyon jó cuccaik vannak, és ráadásul szinte minden alkalomra találhatsz náluk valamit! Még nem történt meg, de nagyon örülnék, ha valaki engem is meglepne végre tőlük valamivel, majd lehet, hogy teszek egy nem túl sejtelmes utalást… De szerintem még a család örülne is neki, hogy súgok! Bár a szülinapom nemrég volt, a karácsony meg még sokára lesz, de biztos, ami biztos, megyek is és szétnézek a legújabb minták között… Ha pedig felkeltettem az érdeklődésed, akkor keresd fel az oldalukat te is, akár pólónyomtatás, akár más iránt érdeklődsz! Szerintem tuti nem fogod megbánni, ha teszel velük egy próbát!

Vélemény, hozzászólás?