Szolgáltatás

Klíma beszereléssel

A forró nyári napokon mára már elengedhetetlen egy tökéletesen működő klíma. Mivel hazánkban évről évre melegebb a nyár, így érdemes beruházni egy klímakészülékre, amit ha folyamatosan karbantartunk jó pár évig szolgálni fog minket.

A mai rohanó világunkban az emberek szeretik minél gyorsabban és egyszerűbben elvégezni feladataikat, ez vonatkozik a klímavásárlásra is. Sokak kifejezetten nehezen viselik, hogy boltról boltra kell járniuk, majd miután megvették a légkondicionálójukat, még egy megfelelő szakembert is keríteniük kell.

Ezek megoldására hoztuk létre a klíma szereléssel együtt csomagunkat. Főbb előnye, hogy Ön otthonról válogathat a különböző kategóriájú klímaberendezések közül, attól függően, hogy mire van szüksége. Klímáink leírásánál bőbben információt kaphat előnyeiről és funkcióiról, ezzel is megkönnyítve a vásárlást.

Áruházunkból vásárolva megspórolhatja az utazási költségét, az idejét, valamint a hosszú utánjárást és az azzal járó kellemetlenségeket. A tőlünk vásárolt klímákat az ország bármely pontjára kiszállítjuk, majd felszereljük, ezzel is megkönnyítve a légkondicionáló vásárlását. A telepítési tanúsítványt mi magunk végezzük el, ezért Önnek ezzel sem kell bajlódnia, ezt mi szolgáltatjuk a beüzemeléskor.

Csomagunk előnye a rendkívül pénztárcabarát megoldás, hiszen ekkor automatikus akciót nyújtunk ügyfeleink számára, főleg szezonális árleszállításkor.

Kedvező áraink mellett, amik tartalmazzák a berendezés árát, valamint a szerelési költséget, célunk, hogy minőségi kivitelezői munkát nyújtsunk vásárlóinknak. Komfortos klímáink értékesítése mellett számunkra a vevők a maximális elégedettsége a legfontosabb.

Röviden összefoglalva előnyös döntés lehet számunkra, ha csomagban vásároljuk meg a klímánkat, ezzel időt, pénzt és energiát spórolva.

Klíma beszereléssel csomagunk tartalmazza a kiválasztott légkondicionálót, a telepítési tanúsítványt, a kültéri és beltéri egység felszerelését és csövezését 3 folyóméter távolságig, valamint a kültéri egység maximum 3 méter magasságba való felszerelését, egy darab főfal átfúrását- beton esetén 25, téglafalnál pedig 40 centiméterig-, valamint a kondenzvíz elvezetését, ha a beltéri egységből az nem haladja meg a 3 folyóméter távolságot.

Amennyiben a weboldalunkról rendel, munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot, majd a megfelelő időpont leegyeztetése után szerelőink felszerelik Önnek a kiválasztott klímaberendezést.

Vélemény, hozzászólás?