szepseg
Szépségápolás

LIPOLÉZERES

FEDEZZE FEL a sebészeti beavatkozást nem igénylő végleges zsírbontás csodafegyverét!

Alakformáló, zsírégető, cellulit csökkentő kezelés, mellyel már egy alkalom után is akár 1-3 cm-t csökkenthet a testének kerületéből.

Fájdalommentes, gyors, látványos! A legmodernebb technikai eszközök megfelelő kombinációja, mely a hatékony és célzott zsírbontás modern eszköze!

LIPOLÉZERES ZSÍRBONTÁS

Napjaink egyik legkeresettebb zsírbontó technológiája. Soha nem látott erővel és hatékonysággal pusztítja el a zsírsejteket. Teljes mértékben fájdalommentes és 100%-ban hatékony eljárás ez a zsírbontás területén.

Az alacsony frekvenciás lipolézeres technikát már több, mint 30 éve használja az orvostechnika, de még csak 1 éve jutott el oda a szépségipar, hogy átvegye ezt a csodaszert az orvostudománytól.

Működését tekintve a lézerenergia behatol a bőrrétegek alá, ahol stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik, melynek hatására a víz, a szabad zsírsavak és a glicerol távozni tudnak a szervezetből.

Egy 30 perces lézeres kezelés során 40-60 grammnyi zsírt képes elpusztítani, mely 4-500 kcal-nak felel meg.

A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréjével távozik.

EGY 30 PERCES LÉZERES KEZELÉS SORÁN 40-60 GRAMMNYI ZSÍRT KÉPES ELPUSZTÍTANI, MELY 4-500 KCAL-NAK FELEL MEG.

A ZSÍRSEJTEKBŐL KIFOLYT ZSÍR A SZERVEZET TERMÉSZETES ANYAGCSERÉJÉVEL TÁVOZIK.

EGY 30 PERCES LÉZERES KEZELÉST 2-3 NAPONTA LEHET ISMÉTELNI. 3-6 ALKALMAS KEZELÉSSOROZATOK AJÁNLOTTAK AZ IGAZÁN LÁTVÁNYOS EREDMÉNYÉRT!

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

Ha nem lenne elég a lézeres technika adta csoda, mely már önmagában is elképesztő hatékonysággal bír, a géphez tartozik egy hihetetlenül erős kavitáló fej is.
Talán az egyik legerősebb kavitáló fej, amivel eddig találkozhattunk.
Hatékonysága és látványossága vetekedik a lézeres fejekkel!

NÉHÁNY SZÓ A KAVITÁLÁSRÓL:

Az ultrahang a testbe hatolva, klinikailag bizonyított módon a környező ereket és egyéb szöveteket érintetlenül hagyva csak a zsírsejteket bontja meg. A sejtek a kezelés alatt a hő hatására vizet veszítenek és összezsugorodnak, valamint az ultrahang hatására ütköznek és a keletkező vákuum buborékok a sejtmembránt megbontják. Így hatékonyan lehet a zsírt lebontani.

FIGYELEM: A KAVITÁCIÓT NEM AJÁNLOTT 5 NAPON BELÜL ISMÉTELNI A SZERVEZETRE GYAKOROLT ERŐS MÉREGTELENÍTŐ HATÁSA MIATT!

AJÁNLOTT HASZNÁLATI IDŐ EGY KEZELÉS ALKALMÁVAL: 10 PERC

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük