fogyokura
Egészség

Fogyókúra, egészség, egészséges fogyókúra

Válassz magadnak egy egészséges fogyókúra programot, mellyel garantáltan hatékonyan dobhatod le magadról az ünnepek alatt fölszedett kilókat, s gyorsan formába jöhetsz tavaszra!

Online Fogyókúra Tanfolyam
Online Fogyókúra Tanfolyam2,5 hónapon keresztül, 2 naponta kapod a leckéket és házi feladatokat, melyeket személyes tapasztalataimból és ismeretterjesztő anyagokból állítottam össze. Részletes, gyakorlati tanácsokat és tippeket kapsz, melyeknek ha csak egy részét betartod, ismét formába jössz!
Ráadásul, az árát is Te mondod meg!

“…Remélem, hogy ezen a vonalon haladva egyre jobban érzem majd magam és a túlevések (jelenleg a közel három hét alatt egyszer sem fordult elő!) száma csökken…
… Amúgy már 3 kg-t fogytam csak azáltal, hogy naplózom hogy miket eszek és megrágok mindent. Amikor ez majd megáll vagy lassul, akkor gondoltam belevágni a tornába. …”
/Alíz/

”A tanfolyam nekem tökéletes volt. Megdöbbentő volt a felkészültség, ami a fogyókúrák témáját minden oldalról feldolgozta, elmagyarázta, hogy úgy mondjam: elénk tárta a választékot.”

“Átfogó képet kaptam, mi mindenre kell figyelni és a buktatókat hogyan lehet megelőzni és kezelni…
Érdekesek voltak a leckék, jó volt így egyben látni a segítő információkat… és mindig kíváncsian vártam a leckéket”

“Becsülettel bevallom, nem tudtam mindent tartani, így csak 5 kg mínusz értem el, és nagyjából 2-3 cm-t az említett területekből. De ez nagyon jó ahhoz képest, hogy sajnos nem tudtam 100%-ban követni mindent.
… Nagyon jónak tartom… mindenképpen hasznos, és ajánlom másnak is.
… Beáta!
Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy részt vehettem rajta! “

Vélemény, hozzászólás?