Szépségápolás

Multipoláris rádiófrekvencia

ELENLEG A KOZMETIKA IPARBAN ÉS A SZÉPSÉGIPARBAN NEM ISMERT ENNÉL HATÉKONYABB RÁDIÓFREKVENCIÁS TESTKEZELŐ FEJ. A LÉTEZŐ LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ MULTIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIÁS FEJ!

A MULTIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA NAGY ELŐNYE, HOGY NEM CSAK “ZSÍROLVASZTÓ” HATÁSA VAN, DE FOKOZZA A BŐR TERMÉSZETES KOLLAGÉNTERMELŐDÉSÉT, EZÁLTAL FESZESÍTVE A BŐRT, ELTÜNTETVE A RÁNCOKAT.

A MULTIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA HATÁSÁRA FELBOMLANAK A FELSZÍNI (1-1,5 CM MÉLYEN LÉVŐ) ZSÍROK, VALAMINT GYORSUL AZ ANYAGCSERE, ILLETVE A NYIROKKERINGÉS IS A BŐR FESZESEDÉSE, A MAGAS KOLLAGÉNTERMELÉS MELLETT, MELYNEK HATÁSÁRA KIVÁLÓ CELLULIT-MEGSZÜNTETŐ HATÁSA VAN!.

JAVASOLT, HATÉKONY KIEGÉSZÍTŐ ELJÁRÁS LEHET EZ MASSZÁZSOK, VAGY ZSÍRTÖRŐ KEZELÉSEK MELLÉ,

AJÁNLOTT HASZNÁLATI IDŐ EGY KEZELÉS ALKALMÁVAL: 20 PERC

MIÉRT JOBB A MULTIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA?

Kevesebb RF energia szükséges a megcélzott terület hatékony felmelegítéséhez. A multipoláris RF egyszerre melegíti a bőrfelszíni és a bőr alatti rétegeket. Hatékonyabban szállítja és kontrollálja az RF energiát, s egyenletesebb hőelsoztást biztosít, mely csökkenti a felhám megégésének kockázatát, és szükségtelenné teszi a terület hűtését.

VÉGEZETÜL:

EZ EGY FANTASZTIKUS ÉS BRUTÁLIS HATÉKONYSÁGÚ KOMPLEX ZSÍRBONTÓ GÉP, MELY FUNKCIÓINAK (LIPOLÉZERES ZSÍRBONTÁS, KAVITÁCIÓ, MULTIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA) ELKÉPESZTŐ, EZIDÁIG SOSEM LÁTOTT EREDMÉNYEKET LEHET ELÉRNI.

A VENDÉGEK VISSZATÉRÉSI ARÁNYA ENNÉL A GÉPNÉL KÖZELÍT LEGJOBBAN A 100%-HOZ!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük