kertépítés
Szolgáltatás

A profi kertépítés fázisai

A házkörüli terület rendezése megtörténhet egyénileg is, de amennyiben szakemberekre bízza a háztulajdonos a munkát, az eredmény mindenképp professzionálisabb lesz. Már hosszabb ideje a kertépítés tematikával foglalkozik, többek között, az automataontozorendszeres.hu weboldalt működtető magánvállalat, amivel gyakorlatilag bárki felveheti a kapcsolatot. Ezt követően elkezdődik a kertépítés első fázisa, mégpedig a tervezés, az adott helyszín paramétereinek ismeretében és az igényfelmérést követően.

A cég a tájazonos kerteket részesíti előnyben, vagyis a meglévő elemek köré építi fel a konstrukciót és telepíti a kívánt növényzetet. A tulajdonosok esetleges allergiáit is figyelembe veszik a tervezet elkészítésekor. Családi házaknál, igény esetén játszótér felállítása is szóba jöhet. További elemek a burkolatok és azok milyensége, valamint a beláthatóság szintjének a meghatározása. A konkrét kertépítés mindenképp egy, a megrendelő által elfogadott előzetes terv alapján történik, az előre egyeztetett időpontban.

Budakalász öntözőrendszer kiépítése szakértőkkel

A díszkertek, konyhakertek és parkok vidékünkön az éghajlati tényezők következtében sajnos vízpótlás nélkül nem tudnak a megfelelő módon fejlődni. A Budakalász öntözőrendszer kivitelezése igen könnyen és problémamentesen megoldható, az ezzel a munkakörrel már régóta foglalkozó, az automataontozorendszeres.hu weboldalt működtető vállalat szolgáltatásainak az igénybevételével. A folyamat egyszerű. Budakalász öntözőrendszer kérésekor, az igénybejelentést követően, a cég munkatársai felveszik az adott helyszín paramétereit, mint amilyen a terület nagysága, a vízforrás milyensége, a talaj esetleges lejtése, a növénytakaró összetétele, a termőföld minősége és még sok minden más.

Az sem mellékes, hogy milyen technikai igény merül fel a terv elkészítése során, így a hálózat ára ennek függvényében eléggé tud variálódni. A helyszíni felmérést követően, mindkét félnek megfelelő időpontban a szakemberek elkezdik a rendszer telepítését és akár napokon belül a Budakalász öntözőrendszer már be is üzemelhető. Sok mindenre kell ügyelni a kertépítés során, amikor többek között az egész öntözőrendszer telepítésre kerül. A legfontosabb mindenekelőtt a megrendelő igényei, csak aztán lehet elkezdeni foglalkozni a növényzettel való borítással, annak jellemzőivel. Az egész rendszer csak akkor lehet teljes mértékben kielégítő, amennyiben a telepített fűfélék, cserjék, bokrok és fák locsolása megfelelően, napi szinten elvégezhető lesz.

Vélemény, hozzászólás?