hordozható cserépkályha
Webáruház

A hordozható cserépkályha tökéletes kiegészítő fűtésként is szolgálhat

Napjainkban, a számos lehetőség birtokában, sokféle fűtési megoldás létezik. Az egyik, méltán egyre inkább népszerű verzió a hordozható cserépkályha beállítása a ház tetszőleges helyiségébe. Ennek a másik elnevezése a szabadonálló kandalló. A kályha kifejezés nemigen illik erre a fűtőtestre, mivel ez egy komplexebb fűtőtest. A lényege az, hogy nemcsak a felületével melegít, hanem légfűtési elvvel is rendelkezik. Sokféle, különböző kialakítású effektív és esztétikus hordozható cserépkályha áll az érdeklődők rendelkezésére a kandalloepites.hu webáruházban.

Ugyanezen a webhelyen beszerezhetőek az üzembe helyezéshez nélkülözhetetlen egyéb kellékek is, mint amilyen például a füstöt elvezető cső. A külleme alapján lehet klasszikus, tradicionális, rusztikus és minimál. Erre a kandallóra akkor is lehet számítani, amikor esetleg elmegy az elektromos áram, mivel a működéséhez erre nincs szükség. A jól beállított hordozható cserépkályha minden esetben tökéletes kiegészítő fűtésként tud szolgálni. Érdemes lehet ezen elgondolkodnia bárkinek a megvásárlásán, hiszen nem csupán hasznos, de dekoratív elemeként is szolgálhat az adott helyiségben.

Nem mindegy, milyen a füstcső

A fűtési rendszerek telepítésekor, főképp a ház valamelyik helyiségében elhelyezett kandallók és kályhák esetében, nemcsak magát a fűtőtestet, hanem a működéséhez nélkülözhetetlen kellékek kiválasztását is ajánlott alaposan megfontolni. Az egyik, főképp biztonsági szempontból igen fontos rendszerelem az égési melléktermékek egy részét elvezető füstcső, amiből számos változat megtalálható a kandalloepites.hu felhasználóbarát webáruházban. Természetesen a bekötése előtt mindenképp figyelembe kell venni a hatályban lévő az MSZ 845 sz. szabványt és csak engedélyezett, felülvizsgált és megfelelőnek nyilvánított kéménybe szabad beüzemelni, mint amilyen a Shiedel vagy a Leier.

A webshopban vásárolható füstcső átmérője 130 mm és 200 mm között variál, a kivitel tekintetében pedig fellelhetőek itt az acélból készült és a saválló modellek egyaránt. Az anyagvastagság is meghatározó, hiszen sokkal jobbak a vastagabbak. Ezen a webhelyen, a füstcső installálásához szükséges további kiegészítők is a vásárlók rendelkezésére állnak, mint amilyenek a könyökök, a kémény idomok és még sok más apróbb elem is. Amennyiben az érdeklődő nem biztos a dolgában, mindenképpen ajánlatos a szakértőket megkérdeznie a füstcső milyenségéről, vagyis melyik kivitel lehet a legalkalmasabb a helyzetében. Rendkívül fontos kiegészítő elemről van szó!

Vélemény, hozzászólás?