Szolgáltatás

Szerelmi tarot a nyárra: mit mond neked a jóslat?

Napsütés, nyár, szerelem! Mindenki, de főleg a szinglik tekintenek nagy reménnyel a nyárra: “Talán idén!” “Ezen a nyáron már meg kell találnom a nagy Őt!”. S amint alakulni kezd egy kapcsolat, jönnek a FAQ (=gyakran ismételt kérdések) : “Vajon mi a véleménye rólam?” “Valóban tetszem neki?” “Csak kaland vagyok számára?” Ilyenkor kerülnek elő a tiniboszorkányok szerelmi jóslatai: üvegezés, névből jóslás, kockázás, virágszirom tépkedés. Aki hitelesebb választ szeretne kapni kérdéseire, forduljon egy megbízható kártyajóshoz! A Tarot kártya lapjai közelebb viszik a kérdezőt válaszaihoz. Szerelmi tarot: itt a szezonja jobban megismerni!

Mi a Tarot?

Az egyik legősibb kártyatípus a Tarot; egyben a mai kártyák elődje. Felépítése hasonlít a Franciakártyáéhoz, de szimbólumrendszere, lapjainak felépítése összetettebb. Több típusa is elterjedt, melyek közül a Rider Wait és Crowley tarot a legnépszerűbbek. Mindegyik fajta megbízható, ha szakavatott kártyavető alkalmazza, és értelmezi őket.

A fajták mellett a kártyavetés alapján, tematika szerint is csoportosíthatjuk ezt a hagyományosan jövendölésre alkalmazott kártyát. A következő életterületeket illetően kaphatunk válaszokat segítségével:

  • Családi és baráti, kollegiális, szociális kapcsolataink;
  • Karrier, önmegvalósítás;
  • Pénzügyek;
  • Egészség;
  • Spirituális feladataink, 
  • és természetesen szerelem, párkapcsolat.

Hogy hívják a nagy Őt?

Ez jó kérdés, de nem a Tarot kártya felé. Illetve megkérdezhetjük, de ne lepődjünk meg, ha nem kapunk konkrét választ. A Tarot kártya, talán sokak csalódására, nem direkt jós. Közvetetten adja tudtunkra, ami érdekel bennünket. Pontosabban, csak rávezet minket arra, hogy megtaláljuk a válaszokat önmagunkban.

Tükröt mutat a kérdezőnek: rávezet bennünket, mi a “baj” velünk; miért alakulnak rendre hasonlóan a kapcsolataink; miért hagynak el, vagy éppen miért engednek el nehezen minket emberek.

A Tarot kártya sikeres interpretációjához alapvető a gyakorlott, szakképzett “tolmács”, ugyanakkor az őszinteség, s a kártyába vetett bizalom. A jóslás során sok mindenre fény derülhet, amelyet talán szégyenlünk, vagy letagadnánk a kártyavető előtt. A hiteles jósok precízek, titoktartóak, diszkrétek. Céljuk a kérdező életének segítése, amit csak teljes őszinteség mellett tudnak biztosítani. Aki Tarot kártyához fordul, tegye azt ennek tudatában, különben a kártyavető sem fogja helyesen értelmezni a válaszokat, s azok félrevezethetnek mindenkit.

Mikor jósoltassak?

A Tarot kártyajóslásnak mindig akkor van itt az ideje, mikor a kérdező megérett rá, s szükségét érzi. A szerelmi tarot a nyár miatt aktuálisabb, természetesen, s talán időnkből is jobban telik rá, de egyébként egész évben igényelhető.

Vegyük komolyan, mert csak akkor éri el célját. Készüljünk rá lelkileg, s nyugodtan írjuk össze kérdéseinket, kétségeinket! A kártyavetők türelmesek, készségesek, megbízhatóak; természetesen a szakavatott, hiteles jósokról van szó.

Aki még kevésbé jártas a kártyavetők között, kérdezzen utána a kiszemelt jósnak (mióta működik, mennyire népszerű, milyen vélemények vannak róla). Amennyiben úgy érezzük, nem tudunk a választott jóssal bizalmi kapcsolatot kialakítani, jelezzük felé, s inkább szakítsuk meg a folyamatot, mintsem félrevezető információk szülessenek.

Ezen felül érdemes az internetes helyett a személyes jóslást választani: a személyes találkozás sokat segít mind a kártyavetőnek mind a lapoknak. Mi az EZO TV jósait merjük bizalommal ajánlani, akik közül többen hivatásos Tarot kártyavetők is.

Bár sokan már “szerelmi kaland” -lázban égnek, egy önismereti hidegzuhany a forró szenvedélyek előtt segíthet magunkhoz térni, hogy a megfelelő személy csábításának engedjünk; hogy ellenállhassunk a szélhámosoknak; hogy észrevehessük a valódi értéket; s legfőképpen, hogy megtalálhassuk önmagunkat és saját értékeinket.

Vélemény, hozzászólás?