Egészség

Szemészet

Orvosi rendelőnkben a legkorszerűbb műszerekkel, gépekkel felszerelt szemvizsgáló rendelőt alakítottunk ki. Szemorvosunk és Optometrista kollégánk teljeskörű szemvizsgálatot végez, szemüveg, illetve kontaktlencsét viselő ügyfeleink részére.

 

Szeretnénk, ha betegeink részletes tájékoztatást követően pontosan értenék látásuk problémáját és részesei lennének a folyamatnak, amikor látásproblémájuk megoldódik.

Orvosi rendelőnkben a szem és látásvizsgálatot szemész szakorvos valamint diplomás optometrista szakember végzi. Vásárlóink részére a vizsgálat személyesen vagy telefonon történő időpont egyeztetés után vehető igénybe. A szem és látásvizsgálást a legmodernebb gyártmányú szemvizsgáló computerekkel és az azokat kiegészítő korszerű műszerekkel végezzük. A computeres (objektív) látásvizsgálat mellett, a hagyományos (szubjektív, egy és két szemes) korrekció meghatározást is elvégezzük távoli és közeli látásélesség vizsgálatával, olvasópróbával.

A szemész szakorvos által elvégzett vizsgálataink a következők:

  • szemfenék vizsgálat
  • szemnyomás mérés
  • zöld és szürke hályog szűrés
  • alkalmassági vizsgálatokhoz szemészeti szakvélemény
  • gyermekek speciális vizsgálata
  • színtévesztés vizsgálata

Orvosi rendelőnkben lehetőség van arra is, hogy cégek, intézmények vagy más közösségek megbízása alapján szemészeti szűrő- illetve látásvizsgálatot végezzünk.

A számítógépes munkát végző munkatársak részére a rendszeres szemészeti szűrés biztosítása munkáltatói kötelezettség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük