tehén istálló
Szolgáltatás

Gyorsan telepíthető, tartós szerkezetű tehén istálló

A gazdálkodás egy olyan befektetés, amibe több okból megéri befektetni. A növénytermesztés mellett az állattartás az, ami jelentós haszonkulccsal kecsegtethet, de nem szabad megfelejtkezni az ezzel együtt járó terhekről sem. A jószágok igényeinek kielégítés mindig az alapvető elvárás.

Bár a nyári időszakban megeshet, hogy gond nélkül szabadon kóborolhatnak egy nagyobb területen, de a tehén istálló telepítése bizonyos idő után elengedhetetlen elvárás. Szerencsére ma már nincs feltétlenül szükség olyan komoly beruházásokra, ami méretes téglaépületek készítését jelenti, hiszen léteznek alternatív, mobil lehetőségek a tehén istálló készítésére.

Ennyire egyszerűen elvégezhető a tehén istálló telepítése

Felejtse el a drága földtani felméréseket, az engedélyeztetéseket, a komoly munkagépeket igénylő alapásást és betonozási munkálatokat, hanem törekedjen inkább az egyszerűségre. A Richel Shelterall tehén istálló, vagy állat beálló, közvetlenül a talajra húzható fel. Ami sikerének kulcsa, hogy bármikor szétszerelhető és áttelepíthető egy másik pontra, így nincs helyhez kötöttség, amit jól kihasználva a jószágtartás megkönnyíthető. A tehén istálló lehet nyitott, zárt rendszerű egyaránt.

Még szigetelhető is, így a kellemes környezet biztosítható a komolyabb telek kivédésére. Az innováció jegyében létrehozott, rugalmas szerkezet megfizethető és biztosan nem okoz csalódást. Ha gyorsan van szüksége tehén istálló felhúzására, vagy éppen beállóra a gépparkjának, esetleg juhokat, kecskéket akar fedet helyen tudni, akkor látogasson el mielőbb a gravetti.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?