Szolgáltatás

GREE lakossági és kereskedelmi klíma nagyker áron

A GREE márka az utóbbi 5 évben Magyarország egyik piacvezető lakossági klíma forgalmazójává vált, amit szerelők és nagykereskedelmi értékesítők is előszeretettel ajánlanak. A GREE klíma nagyker kulcsszóra rákeresés előtt azonban érdemes megismerni a márkát, és azt, hogy mit is tud kínálni.

A GREE klímákat 1991-ben kezdte el gyártani egy zuhani gyár, ahol a csúcstechnológiát és a magas minőséget ötvözték a lakossági igényekre szabva. A nagyjából 30 éves márka ez idő alatt brazíliai és pakisztáni, ezen felül már 14 kínai gyárat tudhat magáénak. A profi kereskedelmi modell, az erős marketing és a folyamatosan fejlesztés alatt álló modelljeiknek hála elég beszédes referenciákkal rendelkeznek – tulajdonképpen az elmúlt 10 év összes lényeges sporteseményén ők szolgáltatták a komfortérzetet, ami olyan jó sikerült, hogy kínai márkaként egyedülállóan elnyerték a World Brand kitüntetést is.

A márka magyarországi hivatalos forgalmazóval is rendelkezik, aki számára szintén a minőség és a megbízhatóság a legfontosabb. Saját GREE klíma nagyker kínálattal ugyan közvetlenül nem rendelkeznek bárki számára, azonban a széles és jól működő országos kereskedelmi hálózatuknak köszönhetően rengeteg cég foglalkozik a GREE termékek árusításával.

A márka lakossági és kereskedelmi klímák gyártásában is kiemelkedő, azonban Magyarországon inkább a lakossági kínálat terjedt el. A GREE klíma nagyker szinte minden esetben elsősorban lakossági felhasználású klímákra utal, amiket viszont széles termékkínálatban böngészhetünk. A kereskedelmi jellegű termékeik kizárólag cégek számára elérhetőek, ahol szintén nem szükséges mennyiségi korlát alapján vásárolni, azonban teljesen más típusú megoldásokat keresnek. Elsősorban légtechnikai, parapetes és konzolos kialakítású termékeket találhatunk ott, amiket irodaházak, bevásárlóközpontok, vagy nagyon egyedi kialakítású lakások esetében vesznek igénybe.

A lakossági GREE klíma nagyker kínálat hűtő és hűtő-fűtő klímákból áll, amik teljesítménye a kicsi 2,5 kW-tól akár egészen a 14 kW-ig terjedhet. A leggyakoribb teljesítményű modellek, amiket a legtöbb otthon igényel azonban a 3,5 kW és 5 kW hűtőteljesítmény körüli készülékek.

Mint már a legtöbb nagykereskedés, így a GREE klíma nagyker cégek is ajánlanak csomagot a megvásárolt készülékhez. Ez azt jelenti, hogy a készülék mellé telepítési szolgáltatást is nyújtanak tapasztalt, szakképzett szerelőkkel, akik nem életükben először látnak GREE készüléket. Ennek valódi előnye az, hogy kicsit márkaszervízként működve, amennyiben garanciális szervízről vagy bármilyen karbantartásról van szó, a szerelőket munkáltató cég azonnal tud alkatrészt szerezni a GREE klíma nagyker szállítóin keresztül, és nem kell több hetet várakoznia, mint a kiskereskedelmek esetében. Attól függően mennyire rugalmas a cég, vagy az eddig felmerült igények mire ösztönöztek őket, nem ritka, hogy ingyenes kiszállással akár ki is viszik a szerelési címre a megrendelt klímát. A külön kiszállást igénylő felmérések általában országos szinten díjhoz kötöttek, azonban sok esetben ettől el is tudnak tekinteni a cégek a rutin és a tapasztalat miatt.

Vélemény, hozzászólás?