Webáruház

A smink az esküvőre ne legyen hétköznapi választás

Alapvetően nem szokták a profi sminkmesterek azt javasolni, hogy a hölgyek saját maguk számára készítsék el életük nagy napján hordott sminket. Azonban rengeteg olyan nő van már, aki olyan szinten sajátította el a sminkelés és a make-upolás művészetét, hogy gyakorlatilag gond nélkül meg tudják oldani ezt a kérdést.

Az biztos, hogy kell egy alapvető vállalkozó szellem ahhoz, hogy valaki ne a szakképzett sminkesekre bízza ennek az igen aprólékos munkának az elvégézését. Ennek ellenére sokan úgy gondolják, hogy saját maguk nekivágnak ennek a feladatnak és kipróbálják tehetségüket és képességüket ebben a témakörben is.

Sok helyen lehet látni, hogy első körben azt javasolják az esküvői smink készítők, hogy érdemes egy alapos bőrradírozással kezdeni. Ez megadja a bőr alap simaságát és azt a felületet, amire el lehet kezdeni felkenni az esküvői sminket. A radírozást követve ajánlják, hogy egy vízbázisú krémmel hidratálni kell alaposan. Ehhez az alapozáshoz mindenképp érdemes olyan terméket választani, mely színében és tónusában illik a bőr típusához.

Amikor kész a smink, akkor már csak mindösszesen a gyűrűket kell egymás ujjára húzni. Amivel pedig semmilyen gondunk sem lesz, hiszen gondosan kiválasztottuk azt a világ élvonalbeli Forevermark remekművet, amelyről biztosan tudtuk már az elején, hogy tökéletes lesz.  A világ élvonalbeli gyémántjainak 1%-ából készült. Mi bajunk lehet tőle?

Vélemény, hozzászólás?