Webáruhár

Motorolajat szerettem volna, de az autóm még többet nyert, és én is

A www.olajwebshop.hu olyan hely, ahol nem lehet ellenállni az autóápolási termékeknek sem, például. Mert annyi van, és olyan jók a leírásaik (nem csak az adott webshopban – és máshol is el szoktam olvasni a biztonság kedvéért, hogy mit veszek, és az megéri-e) Itt, az Olajwebshopnál annyira jól felduzzasztották a választékot, hogy az autóm dőzsöl a jóban, mióta megtaláltam őket. Pedig csak ennyit akartam eredetileg: 10w40 motorolaj. Azt mondták, ez kell, olvassak utána honnan lehet gyorsan rendelni… Innen lehetett, minden felhasználói visszajelzés alapján gyorsan is, szóval elmentettem a webcímüket örökre.

Persze, én sajnos később találtam rájuk, így is, mint kellett volna, nem tudhatom, eredetileg mennyire volt széles a választék, de, hogy most tényleg „minden van”, azt talán túlzás nélkül állíthatom. Nem is kellett volna az idézőjel egyébként… Ennyi túlzás, a reális érzékeltetés szándékával bőven megengedhető. És eljutottunk oda tehát, hogy nem csak a kocsim lett az innen rendelt dolgoknak köszönhetően „egészségesebb” és szebb, hanem már nekem is több örömöt okoz vezetni. Régen csak megnyugtatott a gondolat, hogy ha mindent megadok neki, akkor nem fog cserben hagyni, de most, az Olajwebshopból rendelt autóápolási dolgoknak köszönhetően úgy ragyog s tündököl mindig a verda, hogy minden alkalommal megfordulok megcsodálni, amikor elválok tőle a parkolóban. Mondják, akkor választottál jól kocsit, ha visszanézel mindig, mikor kicsit otthagyod valahol. Nekem a www.olajwebshop.hu segített talán, hogy megtaláljam ezt a fajta szépséget. Így már jobb beleülni, élvezni a tisztaságot benne, az újszerűség látszatát (pedig már nem fiatal a jószág).

Van külön „autóápolás kívül” és „autóápolás belül” menüpontjuk ennél a shopnál, és mindkettő csodákat rejt, ahogy minden más kategóriában erősek. Még sok egyéb hasonló shophoz képest is. Ahhoz képest viszont, amennyire én törődtem régen a kocsikkal, amik a tulajdonomban voltak végképp. Tényleg, csak most kaptam rá a feelingre, mert velük minden egyszerű. Tetszik, hogy rövid írásokkal megvilágítják, hogyan tehetjük egyrészt biztonságosabbá, másrészt teljesebb élménnyé az autózást. Minden egyes kategóriájuk és termékfelsorolásuk „nyitányaként” jó kis kedvcsinálókat és tájékoztatókat kaphatunk tőlük. Csak ne legyünk lusták egy nagyon kicsit olvasni… Hozzáteszem persze, hogy aki tudja, mit keres, mert érti a dolgát, annak meg úgy van kialakítva a felület, hogy pár katt, és készen is lehet. És akkor még nem is beszéltem a blogjukról, ami a https://www.olajwebshop.hu/blog oldalán érhető el. Itt meg olvashat bárki, sokat is, ha van kedve, és még annak is mond valami újat egy-két cikk, aki már régóta autószerelmes.

Viszont, írtam, hogy anno ilyesmi kellett nekem, amikor ide keveredtem, mint a 10w40 motorolaj. Erre azért térek újra ki, mert jól látható ennek a terméktípusnak a kategóriáján, hogy mennyi paraméter szerint szűrhetünk válogatás közben. A 10w40 motorolaj menüponton belül válogathatunk 127 termékből, kiszerelés nagyságára szűrve, csomagolás jellegére szűrve, gyártó specifikációk alapján, természetesen maga a gyártó nevének alapján, ha vannak ilyen kívánalmaink (van már bevált kedvencünk netán), és kapunk amúgy egy motorolajkereső-magyarázót is az Olajwebshopon. Összesítve tehát nagyszerű az egész. Dicsértem a gyorsaságukat, az alaposságot, a választékot és a termékek minőségét – az, hogy ez így mind összeállt, nem véletlen, hogy azt eredményezi, hogy máshol is mindenki őket ajánlja.

Vélemény, hozzászólás?