állvány
Építkezés

Mindig előnyös a megfelelő állvány jelenléte

A biztonságos és hatékony munkavégzés a magasban csak a megfelelő állvány kivitelek használatával lehetséges. Az olyan különböző megoldások, mint a munkahidak, védőtetők, moduláris rendszerek és lépcsőtornyok, számos alkalmazási területen használhatók és minden építési projekt esetében megkönnyítik a feladatok ellátását. A PERI állvány megoldásai kiemelkedő példái annak, hogyan lehet kombinálni a biztonságot, a rugalmasságot és a hatékonyságot az építőiparban.

Peri UP Flex állványrendszer

A moduláris állvány típusok nagyon rugalmasan alkalmazhatók különböző építési feladatokhoz. Könnyen szerelhetők és teljesen biztonságosak. Sokféle építési projektnél, beleértve a magasépítést, a hídépítést és az ipari létesítmények karbantartását nyújtanak kimagasló szolgálatot.

Munkaállványok és lépcsőtornyok, mint egyedi megoldások

Ezen állvány típusok kényelmes és biztonságos hozzáférést biztosítanak a munkaterület különböző szintjeihez. Ideiglenes átjáró felületként is szolgálhatnak, amikor döntő jelentőségű az akadálymentesítés. Gyorsan felállíthatók és könnyen mozgathatók az egyes helyszínek között. Beltéri és kültéri munkákhoz egyaránt alkalmazhatók.

Mikor és hol érdemes az állvány használata?

Munkahidak és munkaállványok ideálisak homlokzati felújítási munkákhoz, mivel stabil munkafelületet biztosítanak a festéshez, vakoláshoz és tisztításhoz. A Peri UP Flex állvány kialakítások kiválóan alkalmazható magas épületek építésekor, ahol nagy teherbírásra és rugalmasságra van igény. Mindig ismerjük meg közelebbről az egyes állvány termékek műszaki jellemzőit és ezek ismeretében döntsünk azok alkalmazási területéről.

Vélemény, hozzászólás?