Webáruház

Minden nő álma, a párizsi lánykérés

Biztosak vagyunk abban, hogy minden nő egyik legédesebb álma, hogy kedvese a szerelmesek városában kéri meg a kezét. Természetesen jóleső érzés ez, hiszen nemcsak a külföldre utazás öröme és eufóriája van rajtunk, hanem maga az eljegyzés élménye is. Talán kevés ideálisabb és meghittebb helyet lehet elképzelni a nagy kérdésnek, mint Párizst.

 

A főváros talán bármely kis utcáján járva-kelve lehetőség nyílik arra, hogy a szerelmesek a kapcsolatuk egyik legmagasabb fokára lépjenek. Mielőtt erre sor kerülne, általában a vőlegény igen sok keresést és utánjárást tesz meg. Szeretné azt, hogy a kedvesének a lehető legszebb és az anyagi helyzetüknek leginkább megfelelő drágakővel diszített eljegyzési gyűrűt adja.

 

Az biztos, hogy ebben nem érdemes sem fukarkodni, sem az olcsó megoldásokat keresni. Ilyenkor a hölgy megmutatja és egy picit (persze teljes joggal) el is dicsekedik a barátainak és ismerőseinek. Nagy örömmel mutatja majd meg, hogy az eljegyzési gyűrű milyen kőből van és hogy néz ki. Minden esetben nagy odafigyelést és gondosságot jelent az, hogyha erőt és energiát fektet a vőlegény abba, hogy egy igazán csillogó és szépen megmunkált brilliáns húzzon a párja

Vélemény, hozzászólás?