Marketing

Hogyan szervezz tökéletes céges rendezvényt?

Minden évben eljön a céges rendezvények – csapatépítők, családi napok, workshopok ideje. Ez az elengedhetetlen programsorozat teszi lehetővé a csapat összekovácsolódását, a munkatársak mélyebb megismerését és egy erős, mindenre elszánt egység megalakulását.

Egy nagyobb volumenű esemény megrendezése azonban nem egyszerű feladat, főleg akkor, ha szeretnéd mindezt magas minőségben és kiemelkedő színvonallal tálalni. Van azonban néhány tippünk a számodra, amely segítségedre lehet a tökéletes céges rendezvény megszervezésében és problémamentes lebonyolításában.

 

Kezdeti lépések egy tökéletes céges rendezvényhez

Mindenekelőtt készíts egy részletes és pontos tervet az elképzeléseiddel, amelyhez igazodni tudsz a későbbiekben.

 

NE FELEDD!

Ebben a tervben szükséges meghatároznod a céges rendezvénnyel kapcsolatos elsődleges célodat. Mindig tudd, hogy mit szeretnél elérni az eseménnyel, hiszen ez a cél fog a tervezés és a lebonyolítás alkalmával a szemed előtt lebegni.

Ki, mit, mikor és hogyan?

 

Határozd meg a céges rendezvény típusát, valamint a lebonyolítására fordítandó, rendelkezésedre álló összeget. Ezek után felállíthatod az esemény vázát – a programokat, a témákat és az időrendet egyaránt, azaz a teljes forgatókönyvet.

 

Egy esemény sem lehet sikeres a célcsoport pontos meghatározása nélkül, amennyiben nem kifejezetten cégen belüli rendezvényben gondolkozol, hanem „külsős” vendégeket is szeretnél meginvitálni. Gyűjtsd össze a célközönséged jellegzetes vonásait és tartsd szem előtt az esemény szervezésekor.

Nincs céges rendezvény fotók és videó nélkül!

 

Sokan nem tartják fontosnak a rendezvény megörökítését. Legyen kép vagy videós anyag, minden esetben fontos része az image építésének. Ugyan emléknek sem utolsó, de egy profin összeállított képsorozatnak vagy videóanyagnak köszönhetően mások is megismerkedhetnek a brandeddel, valamint az általad közvetített értékekkel.

 

Milyen előnyökkel járhat egy profi fotós és videós csapat felbérlése?

 

  • Az általuk készített anyagnak köszönhetően sokkal közelebb kerülhetsz célcsoportodhoz, sokkal közvetlenebb képet adhatsz az általad képviselt értékekről.
  • Újabb tartalmak lesznek a birtokodban, amelyet megoszthatsz a közösségi médiában vagy a weboldaladon.
  • Márkaépítés és SEO szempontból sem utolsó egy ütős rendezvény videó felhasználása.

Vélemény, hozzászólás?