amit nem szeretnek a pasik a lányokban...

amit nem szeretnek a pasik a lányokban... 1. Ha a nő feladja önmagát
A pasik nem bírják azokat a csajokat, akiknek nincs önálló életük és/vagy munkájuk, helyette rátelepednek a férfira. Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor a pasi megismerkedik egy magabiztos, lendületes nővel, majd a nő feladja addigi életét, és a férfi életét kezdi el élni. Ráadásul ez legtöbbször olyan idegesítő dolgokkal párosul, mint az állandó beszámoltatás, állandó szemrehányás, állandó fecsegés és állandó telefonálás. A nő „figyelmével” megfojtja a pasit, a pasi pedig menekülőre fogja. A nő persze ekkor még jobban ragaszkodik, „mindent megtesz”, de ezzel is csak elriasztja „álmai pasiját”, és innen a kapcsolat rémálom, mindkét embernek. Bőven elég feszültség egy férfinak a közlekedés, a politika és a munkahely, nem kell, hogy egy nő ezt tovább fokozza.

2. Ha soha sincs csend
Hazaér a férfi, végre otthon van, és akkor megtalálja a felesége. Sorolja, mi történt a gyerekkel, mi történt vele, mi történt a szomszéd néni kutyájával, mi akciós, és mi mindent kell még a pasinak megcsinálnia. Pedig a férfi nem vágyik másra, csak egy kis csendre. Szusszanásra, hogy ne csak testben, hanem fejben is hazaérjen.3. Ha a nőknek semmi sem jó
Kedvelt női foglalatosság szívünk szerelmének átalakítása, mert hiába mondjuk, hogy megtaláltuk életünk szerelmét, legtöbbször azt gondoljuk, megtaláltuk az ideális alapanyagot a tökéletes férjhez. Persze ahhoz nem férhet kétség, hogy egy kapcsolatban mindkét fél csiszolódik, de a nők többsége úgy kezdi a pasi csiszolását, hogy átalakítja a ruhatárát, kritizálja a korábbi életét és a legjobb barátait, korlátokat és szabályokat állít fel. Dirigál. Utasít. Követel. Innen már csak egy aprócska lépés, amihez általában elég fél év, és a nő elkezd panaszkodni a férfira. Az álompasi hamarosan a leghitványabb férfi szerepében találja magát. A nő nemcsak rossz színben tünteti fel, hanem még meg is alázza.

4. Ha az esküvő a legnagyobb dolog az életben
A mulatás nagyon rendben van, de nincs az a pasi, aki rajongana a kötelező esküvői tortúráért. Legtöbbször az öltöny-nyakkendő viselése okozza a legkisebb traumát, nem úgy, mint az esküvői előkészületektől idegbeteg menyasszony és a másfél órás fotózás. Nincs mese, a pasik ezt azért csinálják végig, mert szeretnek minket. Nagyon. Annyira, hogy amíg mi életünk nagy napjára készülünk, ők mindent megtesznek, hogy a mi nagy álmunk valóra váljon. A pasik esküvői paráját nemcsak az elkötelezettség és a véglegesség okozza, hanem a számtalan kiábrándító tapasztalat, amely azt mutatja, hogy a nő az esküvő után levágatja a haját, hízik tíz kilót és elhanyagolja magát.

5. Ha a nő elveszíti természetes szépségét
A legtöbb pasi álmaiban szerepel, hogy barátnőjének tudhasson egy címlaplányt, de velük ritkán terveznek házasságot és gyereket. A férfiak szeretik a természetes nőket, akik nem játsszák meg magukat, nem mutatják többnek magukat annál, amik valójában, tudnak főzni, és a szépségük is természetes. Nem arról van szó, hogy akkor óriási hónaljkutyákat növesszünk, és a szeretkezéshez a bozótvágót is elő kelljen készíteni, hanem kerüljük a természetellenes sminket, az elvadult műkörmöket és a túlzott száj- és mellnagyobbítást.

6. Ha a nő a pénztárca tartalmát méregeti
Kár lenne tagadni, hogy a nőknek fontos, hogy leendő férjük képes-e a későbbiekben eltartani egy négytagú családot, de a túlzottan anyagias lányokat nem kedvelik a pasik. Nincs annál rosszabb belépő, mint amikor a nő csak azzal foglalkozik, hogy a férfi milyen cipőt és órát hord, milyen autója van, és hol dolgozik. Persze a push-up melltartó óta nekünk, nőknek kellene a legjobban tudni, hogy a látszat néha csal.7. Ha a nő káromkodik
A kocsisokat megszégyenítő káromkodás nem növeli a női bájt, sőt igazán kiábrándító. Feminizmus ide, emancipáció oda, a férfiak néhány dolgot még mindig saját hatáskörbe sorolnak. Idetartozik az állva pisilés és a káromkodás is. Egy mocskos szájú nő a legtökéletesebb frizurával, a legszebb ruhában sem lesz szép, és a műveltségnek még csak az illúzióját sem képes kelteni. Csupáncsak ócska trampli lesz.
8. Lábbelik, amelyekben lehetetlen járni
Mielőtt elindulnánk, mindig vetünk egy pillantást a tükörbe, hogy tudjuk, milyen az összkép. A pasik viszont nemcsak a ruhát, feneket, dekoltázst nézegetik – a fülbevalót szinte sohasem veszik észre –, hanem a nő mozgását is. A finoman ringó csípő sohasem tud lecsúszni a legcsábítóbb dolgok dobogójáról, viszont nincs annál kiábrándítóbb és nevetségesebb, amikor a nő nem tud járni, mert túl vastag a cipő talpa, mert túl magas a cipő sarka, vagy éppen csoszog, mert a vietnami papucsot csak a Szentlélek tartja a lábán.
9. Ha a nő nem tudja, hány éves
Harminc, negyven, ötven felett, főleg a mai ideálok mellett, nagyon nehéz szeretni az idő múlását, és amíg mi örök fiatalnak érezzük magunkat, a férfiak elég konzervatívan közelítenek hozzánk. Ugyanolyan nevetségesnek találnak egy tizenéves lányt, aki harmincasnak képzeli magát, mint egy negyvenest, aki húszévesnek. A férfiak szeretik, ha a nő stílusa megfelel a korának, testalkatának, egyéniségének és társadalmi helyzetének.

10. Szájfény és rúzs esete a csókkal
Reggeli készülődés: nappali krém, leheletnyi smink és egy kis rúzs, szájfény vagy éppen ajakbalzsam, a pasi és a nő együtt indul el otthonról, a kapuban elbúcsúznak, közelít a szájuk, majd a férfi megtorpan: „Ah, már megint kikented a szádat.” A reklámokban és a filmekben nincsenek ilyen jelenetek, ott a férfi szájára nem kerül semmi, a való élet viszont nem ilyen kegyes. A pasik szörnyen utálják, ha a szájukra ragad bármilyen kozmetikum.
Sajnos a férfiak többnyire ezeket utálják.Ezt ha betartjuk talán mi lehetünk életük Nagy Nöje

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 1959
Szavazat: 3

Címkék:: érdekes, jópofa, vicces

Szólj hozzá: "amit nem szeretnek a pasik a lányokban..."

Tetszett!:))

Sok igazság van benne!:)))

bighorgasz bighorgasz top 2009
5 szint - több éve

Kivételesen ezekkel most én is egyetértek :-)))) nagyon undik tudnak lenni a nők (is)

gijane g.i.jane top 2009
10 szint - több éve

És egy szőke nő írta :-)) mondtam én hogy vannak kivételek. ( Az igaz hogy egy szőke nő írta, de én diktáltam. )

newkids newkids top 2009
13 szint - több éve

Bélám!:))))))

bighorgasz bighorgasz top 2009
5 szint - több éve

Tnék még párat

erzelgos érzelgős
1 szint - több éve