Tökéletes Vista téma Windows XP-re

Tökéletes Vista téma Windows XP-re Mióta a Vista megjelent, se szeri, se száma a különféle XP kiegészítőknek, amelyek Vistát varázsolnak a korábbi a Windows verzióból, legalábbis külsőre.
A BricoPack Vista Inspirat Ultimate 2 talán a legegyszerűbben használható ezek közül, s ha leszámítjuk, hogy némiképp szerepzavarban szenved (mert hát mi a frászt keres egy OS X-es Dock alkalmazásindító is a témában, ráadásul az alapértelmezett háttérkép is félig Vista félig OS X stílusú), azért minden egyéb téren szinte tökéletes munkát végez.
A legjobb az egészben, hogy mindenféle előképzettség nélkül feltehető a gépre. Ha már telepítettünk programot, ezt is fel tudjuk könyörögni a gépre. Néhány Next gomb nyomogatásán kell csak túljutnunk, illetve a telepítés elején ki kell választanunk, milyen formában telepedjen fel a 24 Mbájtos csomag.
Ha az első három variációból bármelyiket választjuk, minden feltelepül, viszont nem minden funkciót kapcsol be a program. Az Express telepítés a visszafogottabb teljesítményű gépekre ajánlott.
A Classic az átlagos gépre szabott, felkerül a téma és mellé az animált Dokk is, amelynek a segítségével gyorsan eljuthatunk a fontos mappákhoz, vagy egyetlen kattintással indíthatunk programokat.
A Total mód mindent feltesz és mindent bekapcsol: Vista téma, átlátszó menük, átlátszó taskbar, árnyék az ablakok alatt, Dokk stb.
A Personalized mód a haladóknak ajánlott, itt ugyanis megszabhatjuk, mi telepítődjön és persze a beállításokat is. Mi a Classic módot javasoljuk.
A telepítés után egy újraindítás is szükséges, de amint visszatért a rendszerünk, nem fogunk ráismerni - a Vista Inspirat 2 a megszólalásig Vistává varázsolja az XP-nket, a gomboktól, a login képernyőn keresztül az ikonokig, mindent.
Az Asztalon elhelyezett Vista Inspirat 2 Config ikonra kattintva testre szabhatjuk a beállításokat: árnyék ki- vagy bekapcsolása stb. Az eltávolítást is itt végezhetjük el, ha mégsem tetszene az XP-ből lett Vista (nálunk a telepítés és az eltávolítás is problémamentes volt).
A telepedett OS X Dock-klónnak saját konfigurációs lehetőségei vannak, ezekhez egy jobb klikkel, majd a Dokk beállításai (bizony, magyar) menüpontot választva juthatunk el.
Ha magyar Windowsra telepítjük a csomagot, semmi gond, a Dokk és a csomag többi része is - leszámítva a telepítőt – „tud magyarul”.
A másik, hogy mint minden ilyen témacsomag, a Vista Inspirat 2 sem veszélytelen. Csak akkor tegyük fel, ha nem kockáztatunk munkára használt rendszert, és persze előtte érdemes elmenteni biztos helyre a fontos adatainkat, és esetleg a Windows XP helyreállítási lehetőségét használva egy pillanatképet készíteni az aktuális, működő rendszerről. A telepítést pedig Adminisztrátori jogosultságokkal végezzük!

http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.html

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 15309
Szavazat: 1

Program-megosztó sorozat | 1-6 | 891

Program-megosztó

Töltés folyamatban...

Címkék:: namanocska, téma, vista, xp

Szólj hozzá: "Tökéletes Vista téma Windows XP-re"

Köszi!

dobrobig dobrobig top 2009
8 szint - több éve