Sajátos lánykérés a képernyőn

Sajátos lánykérés a képernyőn Szeged - Megszokhattuk már, hogy a Mónika -show vendégei gyakran zavarba ejtő őszinteséggel beszélnek magánéletükről a kamerák előtt. Tegnap egy szegedi pár, a 34 éves Szilágyi Zsolt és 17 évvel fiatalabb barátnője, Kocsis Gabriella eljegyzésének lehettünk szemtanúi. Arról kérdeztük őket, miért szerepeltek a műsorban.
– Mi késztet arra valakit, hogy a Mónika-show-ban szerepeljen? – kérdeztük Szilágyi Zsolttól, aki február elején járt az RTL Klub beszélgetős műsorának stúdiójában. A 34 éves szegedi férfi Erdélyi Mónika, valamint a nézők és a stáb tagjai előtt kérte meg barátnője kezét. – Talán soha nem is jutott volna eszembe, hogy jelentkezzek a show-ba. A műsor készítői egy internetes oldalon figyeltek fel rám.

Felkerestek telefonon, és megkérdezték, hogy lenne-e kedvem szerepelni. Rögtön igent mondtam, hiszen ennél különlegesebb lánykérést nem tudtam volna rendezni – mondta izgatottan Zsolt, akit utólag az sem zavar, hogy kapcsolata intim részleteit is kiteregette a nézők előtt. Nála tizenhét évvel fiatalabb szerelmétől, a 17 éves Kocsis Gabriellától ugyanis arra is választ várt: mikor akar végre lefeküdni vele? Tavaly október óta járnak együtt. Össze is költöztek, Gabriella szüleinél laknak.
Kapcsolatukat azonban szexuális tekintetben még nem mélyítették el. – Nem zavart a sok ember, de egy kis természetes lámpaláz azért volt bennem – emlékezett vissza Zsolt az ominózus kérdésre, amely hallatán Gabriella igencsak elpirult. – Tudtam, hogy valami meglepetés vár a műsorban. Ezért is voltam hajlandó elutazni a fővárosba. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy Zsolti megkéri a kezem. Attól pedig csak még jobban zavarba jöttem, hogy megkérdezte, mikor fekszem le vele – meséli a történteket a fiatal lány, akitől megtudtuk: kapcsolatát a 17 évvel idősebb férfival szülei nem ellenzik, ő azonban még várni akar a szexszel, mert úgy érzi, nem elég érett rá. Ennek ellenére igent mondott kedvesének, s egyáltalán nem neheztel rá a pikáns kérdés miatt, sem pedig azért, mert ország-világ előtt pecsételték meg szerelmüket.

Felhívásra jelentkeznek

– Telefonon és e-mailen is sokan jelentkeznek a műsorban elhangzó felhívásainkra. Bizonyos témákhoz pedig a szerkesztői csapatunk keres vendégeket – mondta el lapunknak Selmeczi Viktória, a Mónika-show főszerkesztője, akitől azt is megtudtuk: lánykérések esetében legtöbbször maguk az érintett felek szeretnék ily módon emlékezetessé tenni a kézfogójukat.

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 986
Szavazat: 1

Címkék:: bulvár, bulvar, búlvár, hirek, hírek, meglepő

Szólj hozzá: "Sajátos lánykérés a képernyőn"

Ez kell a népnek!!Én személyesen nem szeretem ezeket a show műsorokat.

kikepzo kiképző top 2009
5 szint - több éve

Tartsatok hazugnak, nem kötelező elhinni, ma 03.21.-én felhívtak és meginvitáltak. Kedvesen és udvariasan kérdezte egy N. Richard nevű úr, hogy nincs e ami bántja a lelkem a családi életemben. Van e vagy volt e eltitkolt szeretőm amit szívesen megosztanék a nagy nyílvánossággal. Szóval bármilyen szennyesem amit kiteregethetném. Mikor mondtam, hogy ha lenne se árulnám el, akkor a baráti körömbe nincs e valaki aki.....kérdezte, majd udvariasan megköszönte és letett.

Na mondom szépen is néznék ki a Mónika Showba :-))

newkids newkids top 2009
13 szint - több éve