Pékséget nyit a leendő hercegnő

Pékséget nyit a leendő hercegnő Elit pékséget akar nyitni Vilmos herceg leendő felesége. Kate Middleton. Ez a válasz a királynőnek, aki korábban azért kritizálta, mert munkanélküli.

Kate Middleton valószínűleg megelégelte azokat a kritikákat, amelyek szerint valójában nincs rendes munkahelye, és úgy döntött, saját vállalkozásba kezd testvérével, James-szel. A 28 éves hercegnőjelölt egy elit süteményboltot akar nyitni London Chelsea nevű városrészében.

Karácsony előtt a kiszemelt utca egyik pékségében állítólag az összes termékből vett egy-egy mintát, hogy felmérje a konkurenciát. Öccsével jelenleg a piac feltérképezésén dolgoznak, a nyitással kapcsolatos hivatalos bejelentést nyárra tervezik.

Bizonyos források szerint a pékség valójában ürügy arra, hogy Kate több időt tölthessen Londonban. Vilmos herceg barátnője valószínűleg unatkozik a családja berkshire-i otthonában. Kate tavalyelőtt csatlakozott szülei gyerekzsúr-kiegészítőket árusító Party Pieces nevű cégéhez, ahol állítólag a termékek fotózásával foglalkozik.

Korábban a királynő azt mondta, hogy nem szeretné, ha a leendő királyi ara munkanélküli lenne. Meggyőződése, hogy egy modern királyságban mindenkinek dolgoznia kell, az uralkodócsalád tagjainak pedig példát kell mutatniuk az állampolgároknak.

Mások Middletonék anyagi helyzetét tartják kevésnek ahhoz, hogy lányuk trónörökös felesége legyen. Egy életrajzíró kiderítette, hogy a család vagyona nemcsak a gyerekzsúr-kiegészítőkből, hanem Michael Middleton jómódú yorkshire-beli felmenőitől is származik, akik a 18. században gyapjúkereskedelemmel alapozták meg a vagyonukat.

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 419
Szavazat: 1

Címkék:: hercegnő, kate middleton., pékség, vitorláshal

Szólj hozzá: "Pékséget nyit a leendő hercegnő"

Remek cikk köszönöm!:-))

Legyen szép napod!:-)

Tundyke_Boss Tündyke Boss
5 szint - több éve