Örökre búcsúzik a Faith No More Tizenegy évvel első feloszlása után másodszor is befejezi működését a Faith No More. Ezt a zenekar billentyűse, Roddy Bottum erősítette meg az utolsó koncertek előtt.
A Faith No More tizenegy év szünet után tavaly állt össze újra, és azóta sikerrel végigturnézta a fél világot, koncertjei jelentős érdeklődés mellett zajlottak (többek között a tavalyi Szigeten is). Az eredeti tervekben szerepelt egy új lemez is, ebből azonban a jelek szerint nem lesz semmi, az együttes ugyanis bejelentette, hogy turnéja utolsó, chilei állomása egyben a FNM végét is jelenti, újra feloszlik az együttes.
"Szerintem nagyszerű ötlet volt egy új lemez felvétele, a zenekar kiegyensúlyozott volt, mindenki jól ismerte a másikat. De a dolgok komplikáltak, nagyon furcsa volt a visszatérés egy évtized után. Amikor úgy döntöttünk, hogy újrakezdjük, akkor az volt a cél, hogy újra megéljünk valamit közösen. De végül kiderült, hogy egyedül ezeket a koncerteket csináljuk meg közösen, semmi mást" - nyilatkozta Riddy Bottum.
A The Second Coming Tour elnevezésű koncertsorozat 2010. december 5-én ér véget Chile fővárosában, Santiagóban.
(forrás: est.hu)
Zene : Faith No More - Poker Face

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 797
Szavazat: 2
Ágyazd be a videót az oldaladba:

Címkék:: búcsú, faith no more, zene

Szólj hozzá: "Örökre búcsúzik a Faith No More"

Én sajnálom,mert bírom a zenéjüket!*****

dmatyika d.matyika top 2009
3 szint - több éve