Masszírozzák a tehenket az ezer forintos tej készítése közben

Masszírozzák a tehenket az ezer forintos tej készítése közben Nagy-Britannia legdrágább tejét azok a szent tehenek adják, amelyek a Hare Krishna farmon élnek nagy békességben. Tejüket először dobják piacra, 3 fontot (950 forintot) kérve egy literért.
Az Ahimsa Milk jelentése: a tej, amit az élőlények bántalmazása nélkül állítottak elő. Természetesen ezt is tehenek tőgyéből nyerik. Nyilvánvalóan boldog tehenekéből, akiknek még virágfüzér is lóg a nyakában a képek tanúsága szerint.

Az egyesült királyságbeli Hare Krishna farmon így élnek ugyanis a szent tehenek, akik tejét eddig csak a szerzetesek itták. Most azonban bárki megvásárolhatja az erőszakmentes italt, ha 3 fontot, csaknem ezer forintot ad literjéért. Ezzel az árcímkével pedig ez Nagy-Britannia legdrágább teje.

Nyilván a virágdíszítést is beleszámolják a szent tehenek által biztosított ital árába. Meg persze azt, hogy a fejés közben az állatot kézzel masszírozzák, és andalító zenét játszanak nekik. A hindu vallásúak nyilván örülnek ennek a tejnek, hiszen hitük szerint nem árthatnak egy élőlénynek sem.

Noha ez az állattartás elsőre különösnek tűnhet, még mindig jobban közelít "felülről" az ideális szarvasmarhatartáshoz, amit meg kellene valósítani a legtöbb, olcsó tejet előállító gazdasághoz képest.

deluxe.

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 486
Szavazat: 0

Címkék:: drága, tehén, tej, vhal

Szólj hozzá: "Masszírozzák a tehenket az ezer forintos tej készítése közben"