MLSZ: sportszerűtlen magatartás miatt fegyelmi eljárás indul Rajczi ellen

MLSZ: sportszerűtlen magatartás miatt fegyelmi eljárás indul Rajczi ellen A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a múlt szombati Újpest FC - Győri ETO FC bajnokin történt sportszerűtlen magatartás miatt fegyelmi eljárást rendelt el az újpesti Rajczi Péter ellen, s jövő keddi ülésére beidézte a játékost, aki a televíziós felvétel alapján rálépett földön fekvő ellenfelére. Rajczi Péter a Nemzeti Sportnak cáfolta, hogy szándékos lett volna cselekedete.


„Ez abszolút véletlen eset – mondta. – Elém esett a győri védő, miközben én a felpattanó labdát néztem, arra mozdultam, amikor véletlenül ráléptem. Még vigyáztam is rá, mert átdobtam magam rajta, nehogy sérülést okozzak. Ezt az esetet felfújni szerintem felháborító" – mondta.


„Az újpesti csatárral való „találkozónk" folyamán szerencsére nem szenvedtem sérülést, a rúgás miatt a fejemet viszont még mindig érzem. De a kellemetlen szituáció helyett inkább azt tartom lényegesnek, hogy megnyertünk egy nagyon fontos meccset" – nyilatkozta az etofc.hu-nak, a győriek hivatalos honlapjának Eugene.

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 504
Szavazat: 0

Címkék:: tibce

Szólj hozzá: "MLSZ: sportszerűtlen magatartás miatt fegyelmi eljárás indul Rajczi ellen"