Liptai Claudia pikáns poénja

Liptai Claudia pikáns poénja Liptai Claudia hozza a formáját! A szexis műsorvezető a pikánsnál is pikánsabb poént dobott be a Mr. és Mrs. forgatásán. Más környezetben talán durvának tűnt volna a viccelődés, de ez egy ilyen műsor... Belefért!

Nacsa Olivér bátorságpróbája - a humoristának meg kellett ennie egy tál paradicsomos káposztát, amit borzasztóan utál - ihlette meg Liptai Claudiát a TV2 sztárpárshow-jának felvételén.

Miközben Olivér undorral az arcán nekikészülődött az evésnek, Claudia szórakoztatni próbálta a paródiák mesterét, és persze a nézőket is. A műsorvezető először csupán azt akarta megosztani Nacsával, hogy mi az az étel, amit ő nem enne meg semmiképpen, de mielőtt kimondta, meggondolta magát. Látszott, hogy valami szellemesebb, csintalanabb beszóláson töri a fejét. Clau néhány másodperces hallgatás után úgy döntött durvább és pikánsabb megjegyzést tesz. "Néha valamit be kell kapni, és rosszul lesz az ember tőle" - mondta.

Nem tudni, hogy a dögös műsorvezető saját élményére támaszkodott-e, és azt sem, hogy konkrétan mire gondolt, ám arckifejezését látva, sejthető, hogy nem a mentolos cukorkával példálózott.

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 1864
Szavazat: 0

Címkék:: liptai claudia, nacsa olivér, pikáns, poen, póén, poén, zizzent

Szólj hozzá: "Liptai Claudia pikáns poénja"