Közzétett meztelen fotók Angelina Jolie stílus Sado-Mazo

Közzétett meztelen fotók Angelina Jolie stílus Sado-Mazo Amerikai bulvárlapok feltárt terhelő színésznő képek

Kábítószer-, nyak-és kötőfék teljesen meztelen Angelina Jolie: nyolc kompromittáló képeket színésznő ma közzétett amerikai bulvárlap Star Magazine. A közepén egy promóciós kampány az új thriller "Salt", ami Angie, rohanó világ, ezek a pajkos fotók bombázó. Alapján a fénykép színésznő a borítóján bulvár címeres felirat: "Az éjszaka, hogy Angelina szeretné elfelejteni."

Régi fényképek Jolie, mivel ő viharos ifjúsági magazin adta az író, Andrew Morton - a szerző nem engedélyezett életrajza Angelina Jolie miatt ki nemsokára. A könyv tartalmaz sok tényeket, amelyek színésznő inkább nem emlékszem. De egy dolog - a szövegeket, hogy lehet nevezni a hazugság és arra, hogy a szerző, hogy a bíróság, és egészen más - a képeket. A sorozat nyolc botrányos képek Angelina került sor 1999-ben és korábban soha nem tették közzé. Fekete-fehér fénykép, megjelent a fedőlapon a bulvár, Angelina shot topless, a kosyachkom a szájában, és egy fekete csík jelenik meg a nyakán - vagy gallér, vagy hurkot. Morton szerint, fénykép során a 14 órás fél heroin és a marihuána. Egyéb képek a 24 éves Angie mutatja be egy lazább formában. Egy színésznő, teljesen meztelenül, és csak fekete szalagot ragasztott keresztben, kiterjed rá mellbimbója. Egy másik - a meztelen Angelina ül az ágyon, és piperecikkek tőle - csak emlékeztető szalagok szíjakat és a cowboy kalapot.
Természetesen, ez nem titok, hogy Jolie volt a viharos múlt, amit különösen nem elrejteni. Újabban azonban a színésznő dolgozik intenzíven erősíteni arculatát, mint odaadó feleség, ENSZ-nagykövete és a hat gyerek anyja. És a piszkot, hogy meg annyira a hely, biztosan lenne súlyos csapás hírnevének és szállít Angelina néhány kellemetlen pillanatot. Szerencsére, a gyerekek Jolie és Pitt még mindig túl kicsi ahhoz, hogy látni a sajtóban véletlenül csintalan képeket az én anyám. Azonkívül, Angelina nem gyakran mondta egy interjúban, hogy ő és Brad nem teszik lehetővé a gyermekek és a magazinok nem is illik az újságárusoknál, így a gyerekek nem lát a fedezi.

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 5873
Szavazat: 0

Címkék:: világsztárok

Szólj hozzá: "Közzétett meztelen fotók Angelina Jolie stílus Sado-Mazo"