Korda György fékezte meg Bódi Gusztit!

Korda György fékezte meg Bódi Gusztit! Botránnyal indul a TV2 sztárpóker műsora. A Pokerstars.hu ma esti, debütáló adásában Bódi Guszti balhét rendezett az egyik leosztás után, végül felpattant a székéből és faképnél hagyta a zöld asztal mellett ülőket a műsorvezető Korda Györggyel együtt.
Bódi Guszti jól zsugázik, de képtelen pókerarccal leplezni indulatait. Az énekes pillanatok alatt összeveszett Novák Henivel a TV2 új pókeres műsorában. A Pokerstars.hu forgatásán már csak a Jóban Rosszban sztárja és a Fekete Szemek énekese volt játékban, amikor kitört a balhé.
– Azon kaptam fel a vizet, hogy Novák Heni azt hitte, sorom van, lefordítva bedobta a lapjait, és bekiabálta, hogy én nyertem. A kártyaosztó azonban felfordította a lapokat, és Heninek voltak jobb lapjai – idézte fel a történteket Guszti.

– A játékszabályok szerint én nyertem, de Heninek ítélték a győzelmet. A póker etikája ekkora tévedést nem enged meg, ezt onnan tudom, hogy korábban így már elveszítettem egy jelentősebb összeget. Nem tagadom, hogy megsértődtem az eseten, nehezen tűröm az igazságtalanságot. Korda Gyuri sem vette azonnal észre, hogy nekem van igazam, ezért hirtelen támadt dühömben ott akartam hagyni az egész forgatást. Miután elszívtam két cigit, lehiggadtam, és visszaültem az asztalhoz. Nem Henikével volt bajom, ő kedves, aranyos lány, szegény nagyon a szívére vette a dolgot – magyarázta Bódi Guszti. Korda György a műsorvezetés mellett békebíróként is helytállt.

– Bódi Guszti – Henivel ellentétben – gyakorlott kártyás, így jobban ismeri a szabályokat.
Nagyon megdöbbentett Guszti kirohanása, csak néztem, hogy mennyire beleélte magát a játékba. A hirtelen támadt vita miatt nekem kellett eldönteni, hogy kinek van igaza.
Guszti pedig csak az igazát hajtogatta, majd elhagyta az asztalt. Miután megnyugodott, visszaült, és minden ment tovább, mintha mi sem történt volna. A balhé miatt tíz percig állt a játék – emlékezett vissza Korda György, a pókershow műsorvezetője.

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 1238
Szavazat: 1

Címkék:: big, bódi, bodi, botrány, celeb, korda, póker, poker, vita, zsuga

Szólj hozzá: "Korda György fékezte meg Bódi Gusztit!"

Ilyenek a sztárok !

torma torma top 2009
5 szint - több éve