Kapócs Zsóka kitette Berki Krisztián szűrét

Kapócs Zsóka kitette Berki Krisztián szűrét Oszter Alexandra dobta, majd Zsóka ujjára húzott gyűrűt a Fradi-vezér, a színésznő fél évig bírta.
Újra szakítottak a Fradi-vezérrel! Viharosan kezdődött, de csendben ért véget Kapócs Zsóka (30) és Berki Krisztián (29) szerelme. Néhány hónappal ezelőtt a Blikk elsőként számolt be arról, hogy a Ferencváros vezérigazgatója, Berki Krisztián összejött a csinos színésznővel. Berki akkor már a figyelem középpontjában állt, hiszen nem sokkal azelőtt szakított menyasszonyával, Oszter Alexandrával.
Egészen pontosan „Rúzsa Sándor lánya" dobta ki őt, mint azt egy női magazinnak el is mondta. „Krisztián közölte velem, hogy neki a karrier az első. Akkor belegondoltam, miért is forszírozzuk ezt az esküvőt? Én nem akarok egy olyan férfival együtt élni, aki merőben más értékrenddel bír, mint én. Kiábrándultam belőle, és az azóta eltelt idő csak megerősített az igazamban" - nyilatkozta október elején Oszter Alexandra.

Kétszer ugyanabba a folyóba nem léphetünk - tartja a mondás, most mégis újra vizes lett Berki lába, merthogy újabb gyűrűs menyasszonya, Kapócs Zsóka is kiadta az útját féléves együttlét után. Pedig a zűrös kezdet után hónapokig úgy tűnt, hogy jól döntöttek, boldognak mutatkoztak egymás társaságában, többször látták őket labdarúgó-mérkőzésen a VIP-páholyban egymást átölelve beszélgetni, színházba jártak, és nem hiányozhatott a férfi Zsóka Karády-lemezének bemutatójáról sem.

A hirtelen fellángolás nem bizonyult tartósnak, legalábbis Zsóka részéről, aki pár hónapot bírt csak ki a férfival, majd a napokban továbbállt - árulta el egy a párhoz közeli ismerősük. Úgy tudjuk, hogy Zsóka - aki nem akart nyilatkozni megkeresésünkre, bár nem cáfolta a szakítás hírét - jövőre Amerikába viszi nagy sikerű Karády-estjét, és nincs kizárva, hogy amerikai turnéja során meglátogatja egykori párját, Kamarás Ivánt is, aki a tengerentúlon jár színitanodába. Vajon rájött, hogy mégiscsak ő volt az igazi?
http://www.blikk.hu

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 2042
Szavazat: 3

Szólj hozzá: "Kapócs Zsóka kitette Berki Krisztián szűrét"

Bevette,levette,kitette.

Sanitas Sanitas
7 szint - több éve

Légyszíves figyelj jobban mert már ezt rég feltettem!:-)

vitorlashal vitorláshal top 2009
10 szint - több éve

Sorry!

Sanitas Sanitas
7 szint - több éve

Ha nem passzolnak, nem kell erőlködni.

Tundermacko Tündérmackó top 2009
10 szint - több éve