Ingyenes videóletöltő és konvertáló(magyar)-xVideoServiceThief

Ingyenes videóletöltő és konvertáló(magyar)-xVideoServiceThief Videoletöltő programokból rengeteget találni az interneten. Az alábbi alkalmazás azonban kicsit kiemelkedik a felhozatalból: ingyenes és több platformon is működik.
Olyan program amelyet ingyen használhatunk, és a segítségével az összes népszerű videomegosztó oldalról letölthetünk és konvertálhatunk filmeket, videókat.

Az xVideoServiceThief használata nagyon egyszerű: egy kattintás az Add video gombra, a megjelenő ablakban pedig rögtön illeszthetjük is be a böngészőből kimásolt linket. Az Ok gomb megnyomása után pedig azonnal neki is lát a program a letöltésnek. Van egyébként Drag and Drop ablak is, arra csak rá kell dobálnunk a letöltendő videók linkjeit.
A More Options gombra kattintva végezhetjük el a beállításokat. Itt adhatjuk meg például, hogy milyen formátumra konvertálja a program a letöltött videókat (AVI, WMV, MPEG stb.). Akár a hangsávok lementésére is van lehetőségünk MP3 formátumba. Azt is megadhatjuk, hogy a felnőtt tartalmakat közzétevő portálokról ne töltsön le, ami gondolom amolyan szülői-felügyelet rész szeretne lenni, de ehhez mondjuk nem ártana, ha legalább jelszóval le lehetne védeni a beállításokat. Így ugyanis a letiltott oldalak „visszakapcsolása” egyetlen kattintás. Az xVideoServiceThief egyébként több mint 50 népszerű oldalról tölt le zokszó nélkül, pusztán az adott videó linkjének beillesztése után.

Azt is be lehet állítani, hogy a program automatikusan megkezdje-e a letöltést a link megadása után, illetve rögtön konvertálja is a letöltött anyagokat. Ha akarjuk, összegyűjthetünk benne több linket is, és azután egy alkalmas pillanatban elindíthatjuk, hogy töltögesse le őket, amíg mi, mondjuk, kávézunk. A letöltés ilyenkor megszakítható, ha éppen másra kell a sávszélesség (illetve csökkenthetjük a párhuzamosan engedélyezett letöltések számát is).
Az xVideoServiceThief többnyelvű, de egyelőre a magyar még nincs a listában. Reméljük, ez hamarosan változik (vagy még inkább reméljük, hogy van már, csak mi kerestünk utána rossz módszerrel). A program Windowson és Linuxon már most is kitűnően használható, a Mac-es változatra viszont még egy kicsit várnunk kell, de készül, így az OS X előtt ülők se csüggedjenek, hamarosan nagyszerű videoletöltővel lesznek gazdagabbak ők is.

Letöltés:

http://xviservicethief.sourceforge.net/index.php?action=downloads

Magyarosítást is erről az oldalról lehet letölteni!

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 93671
Szavazat: 1

Program-megosztó sorozat | 1-6 | 891

Program-megosztó

Töltés folyamatban...

Összesen: 2 db.

Programok

Címkék:: ingyenes, konvertáló, program, szoftver, videóletöltő

Szólj hozzá: "Ingyenes videóletöltő és konvertáló(magyar)-xVideoServiceThief"

Viszont ha nem akarsz telepíteni semmit, akkor online is elérhető kb ugyanez, pl. itt http://www.videofix.hu

momvid momvid
0 szint - több éve

Viszont ha nem akarsz telepíteni semmit, akkor online is elérhető kb ugyanez, pl. itt http://www.videofix.hu

momvid momvid
0 szint - több éve

Köszi az infót!

dobrobig dobrobig top 2009
8 szint - több éve