Ingyenes CD-/DVD-író szoftverek

Ingyenes CD-/DVD-író szoftverek Deep Burner Free
A Deep Burner valójában kereskedelmi szoftver, ám a készítők úgy gondolták, jól sikerült programjuktól nem fosztják meg a fizetni nem szándékozó vagy nem tudó felhasználókat sem, ezért készítettek egy ingyenes változatot is, és „szellemesen” a Deep Burner Free nevet adták neki.
Telepítve alig 10 MB az egész, vagyis nem egy óriásprogramról van szó. A használata nagyon egyszerű, bár a felületét kicsit szokni kell a rondán elnagyolt ikonok és ronda grafika miatt. Cserébe viszont néhány extra funkcióval is rendelkezik: például CD-/DVD-címke tervezés és nyomtatás, illetve Autorun menü készítés. Utóbbi kész kis fejlesztői felület, használhatunk gombokat, képeket, feliratokat stb.

A program természetesen adat DVD-t és adat CD-t, audio CD-t is ír, sőt, még bootolható CD-t is készíthetünk vele. Az ISO fájlokkal is elbánik, létrehozni és felírni egyaránt tudja őket.
Mindezt az ingyenes változatban találjuk. A fizetős verzió ezen felül másol, Video DVD-t és fotóalbum lemezeket is készít, de ha ezen funkciók nélkül is megvagyunk, a Deep Burner Free tökéletes választás lehet. És még mielőtt elfelejtenénk, magyar menüvel is használhatjuk!

http://www.deepburner.com/

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 5128
Szavazat: 0

Program-megosztó sorozat | 1-6 | 891

Program-megosztó

Töltés folyamatban...

Címkék:: cd, dvd, írás, irás, iras, íras, program

Szólj hozzá: "Ingyenes CD-/DVD-író szoftverek"