Ingyen letölthető a Tomb Raider: Legend

Ingyen letölthető a Tomb Raider: Legend Egy remek reklámfogást könyvelhetünk el az AWOMO nevezetű, digitális disztribúcióval foglalkozó oldal számláján.
A cég ugyanis a mai naptól fogva kerek egy hónapig ingyenesen letölthetővé tette a 2006-ban megjelent és remekül sikerült Tomb Raider: Legend című akciójátékot. A 7,2 gigabájt sokak számára ijesztő lehet - főleg a lassabb kapcsolattal rendelkezők számára - ám egy 2 MBit/s-os net mellett már alig 40 perc múlva játszhatunk is a játékkal. No nem azért, mert olyan gyorsan leszippantja, hanem mert már letöltés közben, egy bizonyos százalékot elérve elindíthatjuk magát a programot.
Kezdésnek természetesen létre kell hoznunk egy felhasználói fiókot, majd letölteni az AWOMO kliensét. Ezután a megadott e-mail címre érkezett aktiváló kódot érvényesítjük és kezdődhet is a letöltés. Akit érdekel a dolog - és kit nem érdekelne egy ingyenes Lara Croft játék, mely ráadásul talán az utóbbi évek legjobbja volt - az ide kattintva kezdheti meg a procedúrát.
http://www.awomo.com/?q=node/17

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 14531
Szavazat: 1

Címkék:: download, game, jaték, jatek, játék, letöltés, sandrativadar, tomb raider legend

Szólj hozzá: "Ingyen letölthető a Tomb Raider: Legend"

nem is adja be! teljesen mást akar rámsózni!!!!!

lacipamacs lacipamacs
0 szint - több éve