Havi 200 ezer volt Molnár Anikó ára!:P

Havi 200 ezer volt Molnár Anikó ára!:P Molnár Anikó botránykönyvében nem titkolja, hogy milliókat utasított vissza egy-egy pásztoróráért. Ugyanakkor mégis elment egy hercegségbe prostituálódni, és azt is megtapasztalta, milyen a kitartott nő élete havi 200 ezerért.
Anikó őszintén beszél arról, milyen lehetőségei lettek volna prostituáltként. Egy osztrák gyártulajdonos 10 ezer eurót fizetett volna neki a szexért, amit visszautasított. Ugyanakkor elfogadott egy másik ajánlatot: egy hetet töltött egy hercegségben, ahol más lányokkal együtt a herceget és barátait szórakoztatta. A végén egy millió helyett kétmillió forintot kapott. „Hazafelé, az első osztályon én már halálosan boldog voltam, hogy ezt az utat elvállaltam, mert rengeteg pénzt kaptam, és még csak meg se dugtak. Ugyanakkor tudtam, soha többé nem vállalkozom ilyesmire, mert még egyszer nem tudnék hét napig rettegni, hogy na, ki fog kiszúrni magának, ki akar majd megkefélni. Nemet ugyanis ott nem lehet mondani” - emlékezett vissza a könyvben Anikó. Volt, hogy Anikót egy 50-es üzletember a szeretőjének akarta, és azt szerette volna, ha utána utazik az Egyesült Államokba: 3000 dollárt nyomott a markába, hogy intézze el az amerikai vízumot, amit nem kapott meg. Olyan kapcsolatban is élt, amelyben egy házas férfi kitartott szeretője volt másfél évig: „Hogy mekkora a különbség Pomáz és a Rózsadomb között, azt akkor tudtam meg, amikor a Rózsadomb aljában bérelt nekem egy lakást. (...) Igen, két kulcsot kaptam tőle, egyet a lakáshoz, és egyet a 95-ös Ford Mustanghoz. (...) Beszélgetni keveset beszélgettünk, és egy idő után már nem is csókolóztunk. Benyitott, ledobta a ruháját, zuhanyozott, egy kicsit szopatott, aztán négykézlábra állított, és úgy megkefélt, hogy negyedóra múlva már nem is emlékeztem rá. (...) Javára írom, hogy sohasem kellett pénzt kérnem, megbízhatóan és diszkréten adta a kezembe a havi kétszázezret.” Anikó azt mondta, nem érdekli, ki hogyan ítéli meg és milyen címkéket akar ráragasztani. - Volt olyan férfi az életemben, akit én tartottam el, de érdekes módon erre senki nem kíváncsi. Igen, elmentem egy hétre egy hercegségbe, amit szex nélkül megúsztam, és rögtön ki is derült: többé ezt nem tudnám csinálni. Ott undorodtam meg ettől a világtól. Igen, volt egy kapcsolatom, aki segített nekem, de nem érdekből, hanem szerelemből voltam vele másfél évig. Mindenki életében vannak olyan történések, amelyeket nem szívesen vállal. Én ezeket most felvállaltam és nem szégyellem. Az elmúlt hét évben kaptam hideget-meleget: egyesek szerint csak egy kurva vagyok, mások bennem látják az igazi nőt, gyermekük édesanyját. Már nem érdekel, ki hogyan ítél meg, és ki mit gondol rólam. Ha mindenki csak fele annyira lenne őszinte, mint én, akkor nagyon komolyan átrendeződne körülöttünk ez az álszent világ - tette hozzá nevetve.

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 7135
Szavazat: 6

Címkék:: anikó, big, celeb, kitartott, könyv, kurva, molnár

Szólj hozzá: "Havi 200 ezer volt Molnár Anikó ára!:P"

Őszinte és igaza van! Inkább így élni, mint esztergálni havi nettó 60000ft-ért!

faj faj top 2009
10 szint - több éve

Milyen szép öregkori emlékei lesznek..........

Karlo Karlo top 2009
11 szint - több éve

Nem kell mindig ennyire kitárulkozni, mert nagyon elítélik az emberek az ilyen dolgokért. Ha az ember lefekszik valakivel, akihez vonzódik, és ezért így vagy úgy jutalmazzák, az nem annyira gáz szerintem. De ha válogatás nélkül csak a pénzt miatt teszi, az nagyon gusztustalan, na azt hívják kurvának. Most nem tudom hova tenni őt, de asszem egy nagy büdös kurva.

Tundermacko Tündérmackó top 2009
10 szint - több éve

Tüncikém,ezt finoman körülírtad!:))))

De szerintem is igazad van!:))

bighorgasz bighorgasz top 2009
5 szint - több éve

Őszinte nö. A többi celeb mivel jobb?

Velence Velence
0 szint - több éve

Őszinte.? Nincs kedve irodai munkára stb. Ezzel akar pénzt keresni. Egyre jobban nem szimpi. El lehet menni takarítani is stb.

Tundermacko Tündérmackó top 2009
10 szint - több éve

Csak a hülyék csinálnak kétkezi munkát... a jobbak szájjal is el megszerzik a betevőt... és sokkal jobban élnek!

faj faj top 2009
10 szint - több éve

Milyen szépeket mesélhet az unokáinak,aaahhh gyerekei sem lesznek annyira szét van már k...va!!

kelep kelep
0 szint - több éve

Kedves Kelep! Bicozol? Széthajtod a lábad? Nem edzésben vagy. Ő is edzésben van!

faj faj top 2009
10 szint - több éve

Szájjal szerzi meg a betevőt! Beszarás! :)

Hajrá, mindenki menjen szopni! Talán túléljük a válságot! :)

Tundermacko Tündérmackó top 2009
10 szint - több éve

Tünci!Bakker,majdnem leestem a székről!!!:PP

Mi van Veled Életem??Nagyon be vagy keményítve az utóbbi időben!!:)

bighorgasz bighorgasz top 2009
5 szint - több éve

Szia! Csak jót röhögtem azon hogy szájjal szerzi meg a betevőt! Gondoltam ha már válság van, akkor ez lesz a kiút! :)

Tundermacko Tündérmackó top 2009
10 szint - több éve

sajnos én nem tudok neki, érte ennyit fizetni.... sajnos.

faj faj top 2009
10 szint - több éve

De jó! Sajnos! Nem igaz melled! Mütét miatt! Valóban veszélyes van...

Kondor_Ferencne Kondor Ferencné
0 szint - több éve

Faj én nem is fizetnék érte. Ez a nő már tömegárú. Elküldeném a sóbányába, na ott szopjon, napi 10-12 órában.

tiimmo tiimmo
0 szint - több éve