Faroknövelő tea!:)

Faroknövelő tea!:) Manapság, ha valaki úgy gondolja, hogy rövid a pénisze, többféle megoldást találhat bajára. Lehet súlyokat kötni rá, sebész segítségét kérni vagy vákuumos pumpával próbálkozni, azonban ezek a módszerek igencsak fájdalmasak. A gyógynövények használata azonban nem nehéz!
Mondjuk ki nyíltan, bizony, a nőknek számít, hogy mekkora a férfiember pénisze. Az átlagos hosszúság úgy 12-15 centi között van, az ennél rövidebb már van, akit zavar, bár az orvosok állítják, hogy ha egy milliméterrel is hosszabb, mint 10 centi, az már tökéletes szexuális partnerré teszi a férfit!

Nézőpont kérdése az egész!

Többször készítettek felmérést arról, hogy a férfiak mekkorának látják saját péniszüket. Az eredmény megdöbbentő volt! A megkérdezettek szerint a normál, ellazult méretként a 12-13 centiméter volt az átlagos, tehát erektált állapotban legalább 17-18 centis péniszről álmodnak! Ez azonban irreális elvárás, mégis sok pasinak okoz álmatlan éjszakát és a kisebbrendűség érzését.

Van megoldás!

Több módja is van a pénisz meghosszabbításának, köztük a sebészi beavatkozás, a vákuum pumpa használata és a súlyemelés, de az az igazság, hogy mindhárom változat fájdalommal jár. A gyógynövények azonban még ezen a gondon is kellemetlenségek nélkül tudnak segíteni. A hosszabbító teához szükséges hozzávalók a következők: L-arginine, madárselyem (aranka) mag, ginkgo biloba és püspöksüveg.

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 5354
Szavazat: 2

Címkék:: big, növelés, pénisz, penisz, rövid, rôvid, szex, tea, toldás

Szólj hozzá: "Faroknövelő tea!:)"

:)) ezt jó megmondtad zoja.

híába nagy ha ö az ágyba mint egy altató tabletta. :)

de vannak olyanok akik ezt elhiszik. kiprobálnak mindent és azt gondolják hogy most szex istenek lettek. csak pénz kidobás.

Gabor_Tunde Gábor Tünde top 2009
0 szint - több éve

Tipikus férfiak. :)

ronwitch ronwitch top 2009
4 szint - több éve

Ha kicsi tóld meg a nyelveddel.

wirthlajos wirthlajos
16 szint - több éve

Az előbbi mondása szerint cselekedj!

poganytas poganytas
7 szint - több éve