Faroknövelés házilag

Faroknövelés házilag 1. Tabletták. Ott vannak a neten mindenhol, forgalmazóik állítják, működnek. A szkeptikusok viszont azt hangsúlyozzák, a faroknövelés tablettával pont olyan abszurd ötlet, mint mondjuk az orrhosszabbítás lenne. Miféle hatóanyag az, amely éppen odairányítható, és éppen vastagít és hosszabbít, amennyire kell. Ezek a gyógyszerek mindenféle misztikus gyógynövényeket, kínai csodafüveket és mágikus proteineket tartalmaznak állítólag, van amelyik hosszabbít, a másik vastagít az ígéret szerint. Egy kaliforniai kutatás kimutatta, hogy mindenféle káros anyagokat is tartalmaznak a neten árult pirulák, így inkább ártanak, mint használnak.

2. Krémek. Ezek legalább pont oda kenhetők, ahol a növekedés elvárt: a farokra. Viszont a véráramba kerülve a hatóanyagok hamar elvándorolnak onnan, így nemigen használhatók. Voltak próbálkozások, hogy a Viagra helyett helyileg alkalmazható erekciót elősegítő krémet kísérletezzenek ki, ám ez sem sikerült, mivel ugyanúgy szétterjedt a szervezetben, mint a kék tabletta, annak minden veszélyes mellékhatásával. Ha erekciót sem lehet krémmel garantálni, növekedést pláne nem.

3. Műtét. Egyrészt elvágják a ligamentumot, ami tartja, így hosszabb rész látszik ki utána a fütykösből. Ám ez az erektált farok méretén mit sem változtat, akkor meg minek. Zsírtranszferrel, golyócskák vagy implantátum beültetéssel is nagyobbítható a pénisz. Mindezek funkcionális problémákhoz (soha többé nem működik), deformálódáshoz vezetnek a legtöbb esetben.

4. Pumpa, gyűrű, vákumos módszer. Pont akkora abszurdum mind, mint a vákumos mellnagyobbítás. Roncsolhatja az idegeket, a bőrt, és nem nagyobbít. A gyűrű igen, addig, amíg elszorítja a péniszt, és az megduzzad. Azután visszanyeri eredeti méretét.

5. Jelquing, nyújtás, péniszsúlyok. Egész durva gyakorlatok és nyújtómódszerek keringenek a neten. Állítólag belső vérzéseket, idegroncsolást, -elhalást okozhatnak, ráadásul a péniszguruk szerint a végtelenségig kell gyötörni a cuccost pár centiért. A Jelquinget állítólag a régi arabok találták fel, de ennek semmi nyoma sehol. A Jelquing leegyszerűsítve: a félig erektált péniszbe be kell szorítani egyik kézzel a vért, hogy ne térhessen vissza a testbe, és a másik kézzel határozottan húzogatni kell a fütyköst. Nem túl agresszívan, de nem is macskajancsi módjára. Akit érdekel, már úgyis rákeresett, de ez növeli bizonyíthatóan a cuccost, viszont rémes még nézni is szegényt, hogy néz ki közben.

6. A legegyszerűbb: borotvált farok nagyobbnak látszik.

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 25189
Szavazat: 1

Címkék:: farok, hosszabbítás, növelés, pénisz, zoja

Szólj hozzá: "Faroknövelés házilag"

Hihihi...inkább maradjon ahogy van...

dodieni dodieni top 2009
8 szint - több éve

Ki találta ki, hogy akkor jó, ha térdig ér? Hol akarod tartani, amikor éppen nem használod?

Én találtam valakit, aki az én méretemre esküszik, évek óta. Keress és találsz. Ne nyúzzad, mert kifogysz belőle.

poganytas poganytas
7 szint - több éve

Vélekedésed nagyon köszönöm, mindenben igazad van.

poganytas poganytas
7 szint - több éve

Most egy világ omlott össze bennem. Akkor most mondhatom le a sok megrendelésemet. Pedig egy egész csapatot verbuváltam össze magam köré, hogy összegyűjtsük a pénzt :-))

newkids newkids top 2009
13 szint - több éve

Amúgy ez a kép az avatarom már több hónapja egy ...... na szóval ott :-))

newkids newkids top 2009
13 szint - több éve

Én nem tudom ki írtam ezt a megjegyzést de három dolog jutott eszembe

1 vagy olyan írta akinek kicsi a pénisze és nem akarja hogy másnak sikerüljön módot találni

2 vagy egy nagy péniszű írta aki nem akarja hogy sok nagy farkú srác legyen mert így egyedinek számít a méretével

3 ha igaz is vagy nem is mindenki szerintem a saját bőrén kell hogy megtapasztalja ezeket végül is egyszer élünk és az élet nem olyan hosszú hogy az ember halogasson vagy feleslegesnek tartson dolgokat.

Egyébként a tablettás kezelés beválhat mivel a pénisz növekedését hormonok indítják be amik célzottan hatnak dolgokra szóval a tudomány rájöhetett arra hogy mi is irányítja ezt és garantálhatja a sikert de mindenkinek saját bőrén kell ezt meglátnia próba szerencse!

norisz norisz
0 szint - több éve