Elszólta magát: százmilliót bukik Vágó István?

Elszólta magát: százmilliót bukik Vágó István? Vágó István közismerten nagy hévvel fordul a racionálisan megmagyarázhatatlan jelenségek hívei és művelői ellen. Teszi ezt olyan indulattal, hogy néha bizony kicsúszik a száján olyan mondat is, amit később aztán alaposan megbánhat. Ilyen lehet az a 100 milliós felajánlás is, amit Nyilas Misinek tett a Frizbi felvételén.
A magát mentalistának nevező fiatalember kamerák előtt vállalta, hogy bebizonyítja: képes egy névből és egy évszámból intuíciók alapján megállapítani bizonyos betegségeket és a jövőbe is képes betekinteni. Nehezítésként a felvételre meghívták Vágót is, aki szokásához híven mindent elkövetett, hogy megszégyenítse a fiatalembert. Ez csak részben sikerült neki, hiszen a mentalista jó százalékarányban mutatta be tudását a közönség egyes tagjain és magán Hajdú Péteren is.

A kvízprofesszor először Hajdú Péter unszolására egymillió forintot ajánlott a bizonyságtételért, később azonban egy kevésbé átgondolt manőverrel százmillióra növelte a tétet. Ahogy azonban észrevette, mit is mondott, gyorsan helyesbített, bár végül magabiztosan rálegyintett az összegre. Ehhez a summához persze komolyabb bizonyítékot kért, amit Nyilas Misi el is fogadott. Hogy mik is a feltételek, az kiderül vasárnap este a TV2-n.
Forrás:cozmopolitan

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 884
Szavazat: 3

Címkék:: drexler, frizbi, tv, vágó istván

Szólj hozzá: "Elszólta magát: százmilliót bukik Vágó István?"

Vágónál marad a 100 millió,ez biztos.A többit majd meglátjuk!

Karlo Karlo top 2009
11 szint - több éve

Mi pedig bírkák vagyunk....

drmihalyfigy dr.mihalyfigy top 2009
12 szint - több éve

Elismerve lexikális tudását,útálom őt!

padar padar top 2009
0 szint - több éve

Szadeszes vezérszurkoló.

padar padar top 2009
0 szint - több éve