Debreczeni Zita lakást és sportkocsit kapott Kedves-étől!:P

Debreczeni Zita lakást és sportkocsit kapott Kedves-étől!:P Nem távozott üres kézzel másfél éves kapcsolatából Debreczeni Zita (28) – bár két kezében nehezen tudta volna elvinni a búcsúajándékokat!
Értesüléseink szerint volt párja, Kedves Ferenc (39) egy 30 millió forint értékű lakást és egy 15 milliós sportautót vásárolt neki. A modell már be is költözött új otthonába, a III. kerület egyik legjobb részére, a Duna mellé.
Debreczeni Zita az elmúlt másfél év alatt hozzászokott a luxushoz, ami érthető is, hiszen Kedves Ferenc az ország 27. leggazdagabb embere 13 milliárd forintos vagyonával. A modell csakis a legmárkásabb ruhákban mutatkozott, Milánóból és Londonból a legszebb, legdrágább holmik sorát kapta hétről hétre. Információink szerint Kedves Ferenc nem hagyta, hogy szakításuk után nélkülöznie kelljen egykori imádottjának, s azt sem engedte, hogy visszatérjen albérletébe, ahonnan másfél éve hozzáköltözött.
Budapest egyik frekventált helyén, a Dunára néző, új építésű lakóparkban vásárolt új otthont a modellnek. Az 50 négyzetméteres lakás hozzávetőlegesen 30 millió forintba került, ráadásul meg kellett hozzá vásárolni egy parkolóhelyet is, amelynek plusz 3 millió az ára. Hogy ne keljen kihasználatlanul árválkodnia a garázsnak, Zita kapott egy Audi TT Coupét is, amelyből a leggyengébb gyártmány is 15 millióba kerül.Jóllehet a szíve összetört, de a gáláns ajándékok láttán egy szava sem lehet, saját erőből aligha tudott volna belátható időn belül lakást vásárolni.

Egyébként egy ilyen luxuslakást nemcsak megvenni, fenntartani sem egyszerű, bőven lesz mire költenie Zitának.
– A lakáshoz 24 órás portaszolgálat és őrzés tartozik. A lakóparkban található egy wellnessrészleg, ami a feszített víztükrű medencét, a finn szaunát és a több száz négyzetméteren kialakított fitnesztermet foglalja magában. Ennek éves használati díja 150 ezer forint. Az épület alagsorában és földszinti részén teremgarázs helyezkedik el, amelynek egész területén elhelyezett kamerák, a bejáratnál működő sorompó és automata kártyás beléptetőrendszer teljes biztonságot jelent – nyilatkozta a lakópark ingatlanértékesítője.

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 4855
Szavazat: 1

Címkék:: big, celeb, debreczeni, drágapunci, kedves, kocsi, lakás, milliók

Szólj hozzá: "Debreczeni Zita lakást és sportkocsit kapott Kedves-étől!:P"

Zita majd eledja mindkettőt,ha talál gazdagabb pasit.

Karlo Karlo top 2009
11 szint - több éve

A Zita tagadja, hogy ezt a pasitól kapta volna! szerinte a kocsija már megvolt neki és a lakást pedig önerővel és hitelből vette meg. De ki tudja?!?!

Zizzent Zizzent top 2009
0 szint - több éve