Ceragem jádeköves masszázságy

Ceragem jádeköves masszázságy A CERAGEM által igénybe vehető kúrákon egyesül a modern technológia a sok hagyományos távol-keleti gyógyászati elvvel, hogy teste és lelke egyaránt egészséges legyen.
A masszázs folyamatának köszönhetően növekszik a véredények nagysága, maximálisan biztosított lesz az oxigén ellátás. A fertőzésekkel szemben is ellenállóbb immunrendszer kialakulását segíti a Ceragem masszázságy rendszeres alkalmazása.
A masszázságy testre gyakorolt hatása:
Derék
A belső projector végighalad a gerinc vonalán, hogy ellazítsa a gerincből kilépő idegszálakat, valamint hogy megszüntesse a testmozgás hiánya, a rossz tartás és a rossz szokás okozta hátfájdalmakat.
Nyak
A görgők a nyaki akupresszúrás pontokon enyhítik a merev nyaki fájdalmakat, amely általában akkor jelentkezik, ha pl. a hosszú órákon át számítógépezünk, vagy tévézünk.
Hastájék
A 3 és 9 golyós projektorral való hasi masszírozás enyhíti a gyomorfájdalmakat és görcsöket
Lábak
A sugárzó infravörös hő behatol a láb izmaiba és az izületekbe, hogy csillapítsa a folyamatos járás, állás, vagy torna okozta fájdalmakat.
Az ágy által alkalmazott alternatív gyógyászati módok:
Masszázs
A masszázs ellazítja a gerinc körüli izmokat és inakat, enyhíti a gerincoszlopra nehezedő terhelést és helyreállítja a gerincet. A masszázs ki is nyújtja a gerincet, így csökken azoknak a zselészerű porckorongoknak a terhelése is, amelyek kis párnákként funkcionálnak a csigolyák között. A kor előrehaladtával a hát egyre merevebb lehet, gyengülhet, amely gerincferdüléshez vezethet. A gerincmasszázs ezt a leépülést akadályozhatja meg. Ez a CERAGEM masszázsprogram első szakaszának szerepe.

Chiropraktika (hátgerincmasszázs)
Egyike a fejlett alternatív gyógyászati módszereknek, amelyet széles körben alkalmaznak az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Királyságban.
A kiropraktika jelentése, az összenyomódott idegek ellazítása a gerinc kiegyenesítése, korrigálása által. A megfelelően egyenes gerinc ösztökéli a szervrendszereket és biztosítja a test számára annak természetes ritmusába való visszaállását.

Moxázás
A keleti gyógyászatból származik; egy speciális anyag által kibocsátott hővel segíti a gyógyulást és ellazulást.
A moxázás hatását a Jáde féldrágakő erősíti. Amit a távol-keleti orvoslásban már régóta használnak azért, hogy stimulálja a testünk életerejét. A Ceragem projekttorok jádéval vannak befedve, amely ennek köszönhetően rendkívüli hőtartó és hőátadó képessége van.

Akupresszúra
Az ágyba beépített görgő a gerincoszlop mentén mozogva különböző akupresszúrás pontokon megállva melegíti és nyomja a gerincből kilépő idegeket, valamint a csigolyákat.Fényterápia
A fényterápiát az alsó görgőbe valamint kézi kezelőbe helyezett héliumizzók biztosítják, melyek 7cm-re hatolnak be a szervezetükbe!

• a kalcium beépülését segíti, ez által erősíti a csontokat ezért ajánljuk a csontritkulásos betegeknek,különös tekintettel a változó korban lévő nőknek,hiszen a menopauza után a csontok kalciumtartalma fokozatosan csökken így a nők egyharmadánál 60-70 éves korára csontritkulás alakul ki.
• sejtregeneráló hatása van: műtéti hegek nagyon szépen elhalványodnak még azoknak is, akiknek évekkel ezelőtti hegesedésük van
• hormonserkentő hatása
• a hélium természetes nap hatását biztosítja a számára ennek hatására D vitamin képződik a szervezetbe, mely a kalcium és a foszfor felszívódását segíti (az egészséges csontokért és fogakért).
• erősíti az immunrendszert, mely védi a szervezetet a fertőzésektől és idegen anyagoktól
• depresszió kezelésére szintén ajánljuk a fény és hőterápiát mivel az idegpályáknak rendkívül jó hő és a fény. A nőknél szintén magasabb a depresszió kockázata minta a férfiaknál. Valószínű oka a szülés és a menopauza okozta hormonális változások.

Hőterápia
A hőterápiát az infra biztosítja mely egy természetes rezgésű hőenergia, 4-5 cm-re hatol a szervezetbe. A külső és belső projektorokon keresztül, valamint fő és alsó matracon lévő epoxy karbonlapon, ezáltal optimális sugárzást kap az egész szervezet.

• serkenti az anyagcsere folyamatokat, így például, javítja az emésztést,a tápanyagok felszívódását a salakanyagok kiválasztását, a légzést
• rendkívül jó a fájdalom csökkentő hatása így ajánlott görcsös fejfájás csillapításra
• bőrbetegségek kezelésére is alkalmas, mint például pikkelysömör, ekcéma kezelésére
• allergia, asztma krónikus nátha esetében ajánlott
• javítja a vérkeringést

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 4522
Szavazat: 1

Címkék:: ági, egészség, hélium, hőtherápia, infra, jádekő, masszázságy

Szólj hozzá: "Ceragem jádeköves masszázságy"

Hol található?

padar padar top 2009
0 szint - több éve

Én a XIII. Béke u. 21-29-be járok, az van hozzám közel. De van III., X., XI., XVII., XIX. ker.-ben is. Neten megtalálod a pontos címeket, de ha érdekel valamelyik kerületi, megírom a pontos címet. Pesterzsébethez melyik esik közel?

w_agi w.ági top 2009
10 szint - több éve

XIX.kerületi.Orvosi beutaló kell,vagy szimplán fizetős.

padar padar top 2009
0 szint - több éve

XIX. Hofherr Albert u. 3-15. Nem kell beutaló. Az orvosnek ehhez semmi köze. Ez egy koreai találmány.Nem kell fizetni, ingyenes, korlátlan kipróbálás. Kell vinni 2 db fehér lepedőt (egyiket magad alá, másikat magadra teríted), kell még fehér póló, fehér nadrág, fehér zokni, papucs. Át kell öltözni.

w_agi w.ági top 2009
10 szint - több éve

Köszi,ki fogom próbálni.

padar padar top 2009
0 szint - több éve

Én már 123 alkalommal voltam, május óta járok. Az allergiagyógyszert abba tudtam hagyni, mert nincs rá szükség, mióta van ceragem.

w_agi w.ági top 2009
10 szint - több éve

Az jó.

padar padar top 2009
0 szint - több éve

Na, kíváncsi vagyok a véleményedre, ha kipróbáltad. Készülj fel, először picit fájni fog, nem lesz egy leányálom, de minél többet mész, egyre fog csitulni a fájdalom.

w_agi w.ági top 2009
10 szint - több éve

Majd megírom,de még nem tudom az idejét.

padar padar top 2009
0 szint - több éve

Oké! Vidd el az asszonyt is, hátha tetszeni fog neki!

w_agi w.ági top 2009
10 szint - több éve

OK.

padar padar top 2009
0 szint - több éve

Ez nem csak az első alkalomkor ingyenes? Bármikor mehetsz, nem szólnak? És ér is valamit?

Tundermacko Tündérmackó top 2009
10 szint - több éve

Tündi! Korlátlan ingyenes kipróbálási lehetőség van, hogy eldöntsd, javul-e az állapotod. Ha úgy gondolod, hogy igen, meg lehet vásárolni a készüléket, hogy otthon tudd használni, de nem kötelező. Én ismerek egy hölgyet, aki már 1800-or feküdt be. A többiek több százszor. Én a 170-nél tartok. Nekem nagyon hatásos, mindenre allergiás vagyok, gyógyszert szedtem rá januártól decemberig minden nap. Mióta ide járok, letettem a gyógyszert. A múlt héten kopást állapítottak meg a gerincmben, és gerincferdülést, remélem arra is jó lesz. A többit priviben írom.

Puszi

w_agi w.ági top 2009
10 szint - több éve

Ez tök jó, de így ki veszi meg? Mi ebben a buli nekik?

Tundermacko Tündérmackó top 2009
10 szint - több éve

A tehetősebbek megveszik, akik nem akarnak oda menni minden nap, otthon akkor használják, amikor kedvük tartja. Lehet 2x, 3x is használni 1 nap. Minál többször, annál jobb. A központban csak 1 lehetőség van 1 nap alatt.

w_agi w.ági top 2009
10 szint - több éve