A világ öt legcsúnyább nője!:P

A világ öt legcsúnyább nője!:P Megszületett a világ öt legrondább nőjének a toplistája. Egy amerikai férfimagazin olvasói szavazatai alapján összeállított rangsor igencsak nagy meglepetést okozott. Nézd meg igazuk van-e a többieknek!

Az amerikai férfiak szerint a világ legcsúnyább nője nem más, mint a világhírű Sarah Jessica Parker. Az eleganciájáról ismert színésznő a voksolók szerint olyan, mint egy ló, semmi nőiesség nincsen benne. A Szex és New York sztárja ennek az eredménynek nem igazán örülhet, bár biztosak lehetünk benne, hogy a film nézettsége ennek ellenére nem fog csökkenni.
A második helyen a botrányairól és drogügyeiről híres Amy Winehouse végzett, akiről valljuk be őszintén nem igazán születtek még előnyös fotók. A kapafogú énekesnő érdekes módon a haja miatt nem tetszik az erősebb nem képviselőinek. Őt követi a ranglistán a Grace Klinka Yang doktornője, Sandra Oh, akit fiús termete miatt találták a bronzéremre érdemesnek. A negyedik helyen Madonna végzett, aki a szavazók legtöbbje szerint egyszerűen rémisztően néz ki smink nélkül, és valljuk be őszintén ez így is van, bár az tény, hogy a popkirálynő jó kondiban van, még így 50 évesen is. A lista végét Britney Spears zárja, aki mostanában csak árnyéka egykori önmagának. A világsztárt súlyfeleslege és idióta viselkedése miatt marasztaltak el.

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 3989
Szavazat: 1

Címkék:: big, celeb, csúnya, csunya, erdekes, érdekes, nők, nok, pasik, szavazás

Szólj hozzá: "A világ öt legcsúnyább nője!:P"

Extrém arc!:-)

Jegesmedve Jegesmedve top 2009
1 szint - több éve

Szerintem se csúnya!

Tundermacko Tündérmackó top 2009
10 szint - több éve

Szerintem kimondottan szép!!:)))

bighorgasz bighorgasz top 2009
5 szint - több éve