A legjobb ingyenes programok telepítése és frissítése, egy kattintással

A legjobb ingyenes programok telepítése és frissítése, egy kattintással Milyen jó is lenne, ha a legnépszerűbb és legjobb ingyenes alkalmazásokat nem kellene minden alkalommal egyenként letölteni és telepíteni, és azután figyelni a frissítéseket. Nos, eljött ez az idő is!

Az AppSnap
http://code.google.com/p/appsnap/downloads/list
segítségével rendkívül leegyszerűsíthetjük a különféle ingyenes alkalmazások telepítését, eltávolítását és a friss verziók nyomonkövetését. A program több szempontból is hasznos: először is bőséges listája van minőségi ingyenes alkalmazásokból, és képes ezeket egyetlen kattintással letölteni és telepíteni (egyszerre akár többet is), illetve később ugyanilyen egyszerűen megnézhetjük vele, hogy van-e elérhető frissítés a kiválasztott programokhoz, és ha igen, azonnal telepíthetjük is a frissebb verziókat.

A programok közül kényelmesen válogathatunk, szűrhetjük a listát kategóriák szerint, vagy kereshetünk névre is. Találunk itt játékoktól kezdve a különféle segédprogramokon keresztül mindent. Hogy csak néhány ismertebb példát emelünk ki, egyetlen kattintással elérhetővé válik az AbiWord, a FlashGet, a Free Commander, a KeePass, a DeepBurner vagy éppen a Launchy.
A program nemcsak a kérdéses alkalmazások telepítésében segít, hanem azok eltávolításában is, és természetesen arra sem lesz gondunk, hogy maga az AppSnap és listája friss legyen, hiszen erről is egyetlen gombnyomással megbizonyosodhatunk.

Mindent egybevetve, egy egyszerűen használható, és nagyon hasznos kis alkalmazással van dolgunk, amely jó szolgálatot tehet, ha ingyenes alkalmazásokat használunk, és nem akarunk órákat pazarolni azok letöltésére és telepítésére.

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 3130
Szavazat: 0

Program-megosztó sorozat | 1-6 | 891

Program-megosztó

Töltés folyamatban...

Összesen: 1 db.

nnnnnnnnn

Címkék:: frissítés, ingyen, program, telepítés

Szólj hozzá: "A legjobb ingyenes programok telepítése és frissítése, egy kattintással"