A jázmintea hatásai

A jázmintea hatásai A jázmin tea alapanyaga hongqing zöld tea és a még csak bimbózó jázmin tea feldolgozott keveréke, mely egyben egy csodás illatú finom ital, és elegáns művészi alkotás. A jázmin tea a zöld tea egészségvédő hatásán kívül még nagyon sok más egészségvédő képességgel is rendelkezik.

1. Karcsúsító, zsírcsökkentő hatású. Rendszeres fogyasztása az egyik leghatákonyabb fogyókúrás módszer.
2. Erősíti a szíverek működési funkcióit. A jázmin teában található catechin, C-vitamin stb. vegyületek csökkentik a szövetekben lerakodó zsírt, növelik a fibrinok lebomlását és csökkentik annak sűrűségét. Eközben tágítja a környező ereket, megakadályozza a vérrög kialakulását. Középkorú és idősebb emberek számára kifejezetten ajánlott, hiszen a jázmin tea fogyasztása hatékonyan segíti a szív működését, megelőzi a szívér problémákat. A jázmin tea mindennapi fogyasztása 45 százalékkal csökkenti a szívbetegségek kockázatát.
3. Elűzi a fáradtság érzetet, feloldja a zsíradékot, segít az emésztésben, nyugtató hatású, emeli a munkavégzés hatékonyságát.
A teában található koffein, flavanol vegyületek erősítik a gyomor és belek perisztaltikus mozgását, serkentik a gyomorsav termelődését, savas környezetet biztosítva a gyomorban levő fehérjebontó enzimek tevékenységének, ezért sokszor kellemes érzés az étkezés utáni teafogyasztás.
4. A jázmin tea jó hatással van a nemi életre is, mert tömény, illatosító hatásán kívül serkenti a férfi nemi hormonok termelését, közvetlenül hozzájárul a másodlagos nemi jellegek megfelelő fejlődéséhez, fenntartva a férfias külsőt. Nőkre vonatkozóan pedig egyensúlyozza az endokrin mirigyek működését, a gonadotropin hormonok pedig közvetlen hozzájárulnak a nemi hormonok szabályozásához, így segítve elő a nőiesség hosszú ideig tartó megőrzését.

Küldd el Szólj hozzá Nézettség: 26123
Szavazat: 0

Címkék:: ági, tea

Szólj hozzá: "A jázmintea hatásai"

Ma kezdtem el inni a jázmin teát.Kellemes illatú és ízű ,jól esett.Remélem segít megőrizni az egészségemet.

juditz juditz
0 szint - több éve

Bízzunk benne! :-)

w_agi w.ági top 2009
10 szint - több éve